Beyin yakan denklem 'Kocasının aldattığı kadının kocasına aşık oldu

Beyin yakan denklem 'Kocasının aldattığı kadının kocasına aşık oldu
Böylesine bir olayı daha öncesinde duymamış olabilirsiniz. İlişki yumağına dönen olayı genç kadın Reddit'te anlattı.

Beklenmedik bir haberle sarsılan ve kendisini garip bir ilişki karmaşasının içinde bulan bir kadın, yaşadığı durumu ismini açıklamak istemeyerek Reddit'te paylaştı.

Kadın, kocasının iş arkadaşıyla ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra, kendisini kocasının sevgilisinin eşine aşık olmuş olarak bulduğunu dile getirdi.

resim34-1000x500.jpg30'lu yaşlarının sonlarındaki kadının Reddit'teki paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Genç kadın, "Bir yıl önce kocamın iş arkadaşıyla ilişkisi olduğunu öğrendim. Eşimin sevgilisi olan kocası benimle iletişime geçerek bilmem gerektiğini düşündüğünü ve yaşadığı kalp kırıklığını anlattı. Ona 'J' diyeceğim" dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-07-130533.png

Kadın, eşinin sevgilisi ve kocasıyla ne yapacaklarını konuşmak için buluşmaya karar verdiklerini belirterek, "Eğer şimdi boşanırsam, kızımın geçimini sağlayamayacağım. Bu durumda, kocamın velayetini alır ve onun birincil geçim kaynağı olurum.

J'ye birkaç ay bekleyip bekleyemeyeceğini sordum ve kabul ettiğini öğrenince çok şaşırdım. Bana ne yapacağını bilmediğini ve beklemekten mutlu olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Ancak ilişki karmaşası daha da arttı. Kadın, eşinin sevgilisiyle devam eden görüşmelerinin kendisini sık sık mutlu ettiğini, onu düşündüğünü ve aşık olduğunu itiraf ettiğini söyledi.

ekran-goruntusu-2024-03-07-134154.pngSevgilisinin de aynı şekilde hissettiğini belirtti. Ancak eğitimini tamamladıktan sonra eşlerini ifşa edip boşanacaklarını planladıklarını dile getirdi.

Şimdi, kafası karışmış bir halde ilişkisini nasıl yönlendireceğine dair sosyal medya kullanıcılarından yardım isteyen kadın, büyük bir destek aldı.

Kimileri kalbinin sesini dinlemesi gerektiğini, kimileri ise derhal boşanıp kızıyla yeni bir yol çizmesi gerektiğini söyledi. Bazıları ise kadının karmaşık durumunu anlayışla karşıladı, ancak kafalarının iyice karıştığını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.