Dilan Polat ve Engin Polat tahliye mi edilecek? Flaş gelişmeyi canlı yayında ağzından kaçırdı

Dilan Polat ve Engin Polat tahliye mi edilecek? Flaş gelişmeyi canlı yayında ağzından kaçırdı
Gazeteci Emrullah Erdinç, Aramızda Kalmasın programının canlı yayınında Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili gelişmeyi açıkladı.

Güzellik merkezi ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat çifti, 5 Kasım'dan bu yana cezaevinde tutuluyor. İkilinin lüks yaşamlarını Instagram hesaplarından paylaşmalarıyla tanıyorlardı. Ancak bu lüks yaşam tarzları ve harcamaları, dikkat çekici bir şekilde tartışmaya yol açtı. Kiralanan jetlerle seyahatler, günlük yaklaşık 1 milyonluk harcamalar ve hatta saçlarına dolar yapıştırma gibi açıklamalar, büyük tepkilere neden oldu. Bu tepkilerin ardından Polat çiftine yönelik bir soruşturma başlatıldı ve kara para aklama iddiaları ortaya çıktı.

760370image1.jpg

DOSYADAKİ SON GELİŞMEYİ AÇIKLADI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat çifti hakkında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçun neden olduğu mal varlığı değerlerinin aklama ve vergi kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatıldı. Ancak bu süreçte çift hala hapishanede tutuluyor ve ne zaman tahliye edilecekleri merak ediliyor. Gazeteci Emrullah Erdinç, dosya ile ilgili son gelişmeyi açıklayarak merak edilen soruları yanıtladı.

DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ EDİLECEK?

Gazeteci Emrullah Erdinç, Aramızda Kalmasın programının canlı yayınında Dilan Polat dosyasına dair son gelişmeleri açıkladı. Erdinç, "Bir süre daha cezaevindeler. İddianame daha bitmedi. MASAK raporları gelmedi. Yakın zamanda tahliye olmalarını beklemiyorum. MASAK raporu geldikten sonra bu soruşturmalar büyüyecek. İnsanlar sanmasın bu konular sadece Dilan Polat'la kaldı daha devamı gelecek. Yakın zamanda yine gündeminizde fenomenler ve güzellik merkezleri olur" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-03-07-141537.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.