Dilan Polat'ın kızı Ali Yerlikaya'ya seslendi 'Ben ve kardeşim artık dayanamıyoruz'

Dilan Polat'ın kızı Ali Yerlikaya'ya seslendi 'Ben ve kardeşim artık dayanamıyoruz'
Dilan Polat'ın kızı Nilda Polat, annesinin hesabından adalet bakanlığına bir çağrıda bulundu. Ailemiz hala neden içeride? diye sordu Nilda Polat, hikayesine cumhurbaşkanını ve adalet bakanlığını da etiketledi.

Bir zamanlar lüks ve gösterişli bir yaşam süren çift, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından geçtiğimiz aylarda tutuklanmıştı.

Yaklaşık dört buçuk aydır cezaevinde tutulan Engin ve Dilan Polat, dışarıda oldukları kadar konuşulmaya devam ediyorlar.

Herkes merakla ünlü çiftin ne zaman serbest kalacaklarını beklerken, Polatlar da her fırsatta suçsuz yere içeride olduklarını savunuyorlar. Dilan Polat ve Engin Polat'ın en çok ne zaman özgür olacaklarını merak edenlerden biri de Polat çiftinin çocukları.

Nilda Polat, annesi Dilan Polat'ın Instagram hesabından ülkenin yetkililerine seslendi. Nilda Polat, "Sayın Ali Yerlikaya, lütfen sesimize kulak verin. Kardeşim ve ben artık dayanamıyoruz" dedi.

nilda-polat.jpg

"Bütün ailemi bizden aldınız, kardeşim ve ben psikolojik olarak zor durumdayız" diyen Nilda Polat, suçsuz yere annesiz ve babasız kaldıklarını da ifade etti.

dagsd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.