Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha 'Ev basıp küfür etti'

Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha 'Ev basıp küfür etti'
Kara para aklama ve vergi kaçırmadan cezaevinde bulunan Dilan ve Engin Polat çiftine bir kötü haber daha geldi.

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi dört ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çiftinin, komşularıyla yaşadığı kavga sonucunda adliyeye sevk edildiği dosyada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, soruşturmasını tamamladı ve Dilan Polat'a hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 ay, Engin Polat'a ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapis cezası istedi.

763859image1.jpgOlay, 2 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Çekmeköy'de meydana geldi. Lüks konutların bulunduğu bir sitede yaşayan Dilan ve Engin Polat çifti, Engin Polat'ın doğum günü dolayısıyla bir parti düzenledi.

Dilan Polat, eşi için hazırlattığı "Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta üfleyecek" yazılı panolarla reklam verdi. Partiye çok sayıda konuk katıldı ve bu durum, site dışından gelen misafirlerin araç parkı konusunda sorun yaşanmasına neden oldu.

06983f62-big.pngKomşularından biri olan Metin A., Polat çiftinin evine gelen araçların park yeri nedeniyle kendi aracını park edecek yer bulamadı ve aracını sokağa bırakmak zorunda kaldı.

Bu sırada, Polat çiftinin partisine katılan Songül S.'nin bebeği rahatsızlandı. Bebeğin doktora götürülmesi gerektiğinde ise Metin A.'nın park ettiği araç nedeniyle çıkış yapılması engellendi. Songül S., aracın kaldırılması için Metin A.'nın evine gitti.

760370image1.jpgAncak aracın kaldırılmaması üzerine Engin Polat, Metin A.'nın evine gittiğinde evde Metin A.'nın eşi Esra A. bulunuyordu. Engin Polat, izin almadan içeri girdi ve Metin A.'yı arayarak, "O... ....... nerede?" şeklinde bağırdı.

Metin A.'nın evinden çıktığında ise Dilan Polat ile karşılaştı ve tartışma yaşandı. Dilan Polat, komşusuna tekme atarak eşinin küfrettiği sözleri tekrarladı. Bu sırada Engin Polat da olaya dahil olarak komşusunu darp etti ve tehditler savurdu.

ekran-goruntusu-2024-02-22-094113.pngSavcılık, İstanbul Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü tarafından verilen rapora göre Metin A.'nın yaralanmasının hafif olduğunu belirtti ve Dilan Polat'a "hakaret", "yaralama" ve "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 8 yıl 4 ay, Engin Polat'a ise bu suçların yanı sıra "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 11 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep etti. İddianame mahkemeye gönderildi ve Polat çifti önümüzdeki günlerde yargılanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.