Hadise'nin kilo verme sırrı ortaya çıktı 'Meğer formunu bunlara borçluymuş'

Hadise'nin kilo verme sırrı ortaya çıktı 'Meğer formunu bunlara borçluymuş'
Hadise, konserlerinde sergilediği dans şovlarıyla olduğu kadar, fit ve sağlıklı görüntüsüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şarkıcının fit vücudunun sırrı ortaya çıktı.

Ünlü pop şarkıcısı Hadise, melodileriyle kulakları büyüleyen ve sahnede enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan bir isim.

Son zamanlarda Hadise'nin, kilo verme yöntemi merak konusu haline geldi ve insanlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Şarkıcı Hadise, hem sesiyle hem de müzikleriyle izleyicilerin hafızasında yer etmişken, dikkat çeken güzelliği ve fit görünümüyle de ilgi odağı olmaya devam ediyor.

38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise'nin kilo kaybı dikkat çekti. 2022'de bir diyetisyenden destek aldığını açıklamıştı.

Bir karış kumaş var" Hadise'nin mini elbisesinin fiyatı tartışma yarattı

İşte Hadise'nin formunu koruma sırrı...

BESLENME DÜZENİ

Beslenme uzmanının tavsiyelerine uyarak, günde iki öğün yiyerek kendine has bir düzen geliştiren Hadise, özellikle aralıklı oruç sistemine benzer bir yöntemle besleniyor. Tükettiği gıdalara dikkat ederek, sağlıklı beslenmeye büyük önem veriyor.

AKŞAM RUTİNİ

Hadise, akşam saat 7’den sonra yemek yememeye özen gösteriyor. Böylece gün boyunca aldığı besinleri sindirebilmek için vücuduna yeterli zamanı tanıyor ve daha rahat bir akşam geçiriyor.

METABOLİZMAYI CANLANDIRAN KARIŞIM

Sabahları tükettiği özel bir karışımla metabolizmasını canlandıran Hadise, kuru kayısı, maydanoz, yeşil elma ve tarçın içeren bu içecekle sindirimini düzenliyor ve kan şekerini dengeliyor, böylece açlık hissine karşı korunuyor.

ÖDÜL GÜNÜ

Haftada bir günü ‘ödül günü’ olarak belirleyen Hadise, bu gün istediği her şeyi yiyebiliyor. Bu gün, disiplinli diyetinin bir mükafatı olarak kabul ediliyor.

Hadise, popülerlik yolculuğuna 2003 yılında Belçika'da düzenlenen 'Popstar' yarışması 'Idool' ile başladı. İlk adımlarını atan sanatçı, yetenekleri ve sahne performansıyla dikkat çekti.

Ardından, 2005 yılında "Stir Me Up" adlı şarkısıyla Türkiye'de büyük bir çıkış yakaladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.