Astrolog Dinçer Güner 'aman dikkat' diyerek uyardı 'Etkileri 3 gün sürecek

Astrolog Dinçer Güner 'aman dikkat' diyerek uyardı 'Etkileri 3 gün sürecek
Astrolog Dinçer Güner 12 burcu etkileyecek olan günler hakkında uyarılarda bulundu.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, haftanın başında yaptığı uyarının zamanı geldiğini belirtti ve önümüzdeki günler için dikkatli olunması gerektiğine dair öngörülerini paylaştı. "Kendi aklınıza güvenmeyin" başlığıyla duyurduğu öngörülerinde, Merkür ile Neptün'ün birlikte hareket edeceğini ve bu etkinin 3 gün süreceğini vurguladı.

part-zodiacal-clock-prague-city-1-scaled.jpg

Ayrıca, 12 burcun nasıl etkileneceğini de detaylı bir şekilde açıkladı.

Merkür ile Neptün'ün birlikte hareket edeceği bu dönemde, hayal kurmanın en uygun gün olduğunu belirten Güner, arkadaşlar arası fallaşma ve ruhsal konularla ilgili okumalar yapmanın ve bilgi sahibi olmanın uygun olacağını ifade etti.

70ffdce9c7ec9841478883a4000e955d.jpegDolandırılma ihtimalinin yüksek olduğu bir dönemde olduğumuzu vurgulayan Güner, vaad edilen konuların doğruluğunu kontrol etmeden inanılmaması gerektiğini önerdi.

Ayrıca, banka işlemlerinde karışıklıkların çıkabileceği ve şifre unutmaları gibi durumların yaşanabileceği uyarısında bulundu.

İç dünyamızda mutlu ve huzurlu bir süreç yaşanacağını belirten astrolog, ideallerimizi gerçekleştirmek için elimize güzel fırsatlar geçebileceğini ve yaratıcılığımızı kullanarak güzel eserler ortaya çıkarabileceğimizi dile getirdi.

39c83cb1dac3333f3935c41be00d5cd9.jpg

Bu dönemde zihnimizin alışılmadık şekillerde çalışacağını ve sezgilerimizin güçleneceğini belirten Güner, mantık yerine içgüdülerimize ve sezgilerimize daha fazla güvenmemiz gerektiğini ifade etti.

Ancak, gerçeklerden kaçma ve yanılsamalara kapılma eğilimi taşıyabileceğimizi de hatırlattı.

astrology-books.jpg

Son olarak, iletişimde bazı karışıklıklar yaşanabileceğini ve söylediklerimizin yanlış anlaşılma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Güner, bu dönemde daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.