Ünlü oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti
Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti.

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Efe Deprem geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

ekran-goruntusu-2024-03-06-121618.png

Seksenler dizisindeki 'Zafer' karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Efe Deprem, dün akşam saatlerinde sahibi olduğu 41 ASH 753 plakalı motosikletiyle Mecidiyeköy yönünde E-5 üzerinde seyir halindeyken kaza geçirdi. Çağlayan Metrobüs durağına 300 metre mesafede bariyerlere çarpan Deprem, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

ekran-goruntusu-2024-03-06-121614.png

Deprem'in eşi ve aynı zamanda oyuncu olan Burcu Altın Deprem, sosyal medya hesabından eşinin vefatını duyurarak büyük bir üzüntüyü paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-03-06-121557.png

Ünlü oyuncunun arkadaşı İbrahim Büyükak da Deprem'in ölüm haberinin ardından büyük bir üzüntü içinde olduğunu belirtti. Daha önce birlikte rol aldıkları 'Mutluyuz' filmindeki anılarını hatırlatarak, "Hâlâ inanamıyor insan, daha 3-5 ay önce birlikte şahane bir set geçirmiştik. Hayat gerçekten çok boş..." notunu düştü.

ekran-goruntusu-2024-03-06-121609.png

ZAFER EFE DEPREM KİMDİR?

Zafer Efe Deprem, Türk oyuncu ve dublaj sanatçısı.

12 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya geldi. Seksenler dizisinde canlandırdığı "Zafer" karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı.

Oyunculuk kariyerinde Badem Şekeri, Veda, Bir Gece, Sevimli Tehlike, Evim Sensin, Sürgün Hayatlar, Eve Dönüş ve Pulsar gibi çeşitli yapımlarda rol almıştır.

Ayrıca dublaj sanatçısı olarak da çalıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.