Kadın girişimcilere 650 bin TL faizsiz destek İşte şartlar

Kadın girişimcilere 650 bin TL faizsiz destek İşte şartlar
Halkbank, kadınlara yönelik yeni bir kredi kampanyası başlattı. Kadın girişimciler, 650 bin liraya kadar faizsiz kredi kullanabilecek.

Halkbank, kadın girişimcilere özel özel kredi kampanyasını başlattı. Buna göre, en az 300 bin TL, en çok ise 650 bin TL’ye kadar faizsiz kredi sağlanacak. Bu fırsat, genç girişimciler için kaçırılmayacak bir teklif. KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla bitiren ve 35 yaş altında olan herkes, bankadan 300 bin TL'ye kadar kredi alabilecek. Bu kredi, iş kurmak veya geliştirmek için kullanılabilecek. Bankanın resmi web sitesinden başvuru yapmak yeterli. 35 yaş detayı, kadınlara özel bir destek olduğunu gösteriyor. İşte detaylar...

s451006.jpg

Esnaf ve sanatkârlar için faizsiz kredi imkanı sunan Halkbank, bu krediden yararlanmak isteyenlerin hangi şartları taşıması gerektiğini duyurdu. Buna göre, faizsiz kredi alabilmek için aşağıdaki koşullardan birini sağlamak gerekiyor:

  • En az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olmak ve belgeyle ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde işletme kurmuş olmak. Bu durumdaki girişimciler için azami kredi limiti 650 bin TL.
  • Kaybolmaya yüz tutmuş meslek kollarında faaliyet göstermek ve Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi sahibi olmak. Bu durumdaki girişimciler için de azami kredi limiti 650 bin TL.
  • KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlamış olmak ve KOSGEB tarafından onaylanan projeyi Halkbank'a sunmuş olmak. Ayrıca, kredi başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını tamamlamış olmak. Bu durumdaki genç girişimciler için de azami kredi limiti 650 bin TL.

Faizsiz kredinin vade süresi ise, anapara ödemesiz 6 ay dahil olmak üzere, toplam 36 ay olarak belirlenmiştir. KOSGEB destekli kredilerde de aynı vade süresi geçerlidir. Halkbank, esnaf ve sanatkârların mali durumu, ödeme gücü ve meslek kolunun özelliklerine göre uygun olan limit ve vadeyi tespit etmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.