Çocuğa istismar suçundan aranıyordu Cezaevine girmek istemiyorum notuyla intihar etti

Çocuğa istismar suçundan aranıyordu Cezaevine girmek istemiyorum notuyla intihar etti
Muğla'da çocuk istismarı suçundan aranan Mehmet Ç. isimli şahıs, tarım ilacı içerek hayatına son verdi. Polisler, yaptıkları araştırmada, "Kimse beni öldürmedi. Cezaevine girmek istemiyorum" diye yazan bir not buldu.

Muğla'nın Yatağan ilçesinde yaşanan bir olay, toplumun vicdanını sızlattı. Çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla aranan Mehmet Ç. (65), bir tarlada ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede, Mehmet Ç.'nin tarım ilacı içerek intihar ettiği ve "Ölümünden kimsenin sorumlu değildir. Cezaevine girmek istemiyorum" yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı.

OLAY NASIL MEYDANA GELDİ?

Olay, dün akşam saatlerinde Dere Mahallesi, Karşıyaka Caddesi'nde meydana geldi. Tarlada çalışan vatandaşlar, yerde hareketsiz yatan bir kişi fark etti. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen ekipler, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kimliği tespit edilen kişinin Mehmet Ç. olduğu ve Milas İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı suçundan' arandığı öğrenildi.

İNTİHAR NOTU BULUNDU

Ceset, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olay yerinde yapılan aramada, Mehmet Ç.'nin üzerinden "Ölümünden kimsenin sorumlu değildir. Cezaevine girmek istemiyorum" yazılı bir not çıktı. Notun Mehmet Ç.'ye ait olduğu düşünülüyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.