Google Mesajlar'dan müthiş yenilik Artık siz değiştirebileceksiniz

Google Mesajlar'dan müthiş yenilik Artık siz değiştirebileceksiniz
Sevilen ve sıkça tercih edilen uygulama Google Mesajlar, devrim niteliğinde bir güncelleme yayınlıyor.

Google Mesajlar uygulaması, yeni bir özellik kazanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, attıkları mesajları düzenleyebilecekler. Bu sayede yazım hataları veya pişman oldukları ifadeleri geri alabilecekler. Bu özellik, kullanım deneyimini daha iyi hale getirecek. Kullanıcılar, bu özelliği diğer mesajlaşma uygulamalarında gördükleri için Google Mesajlar’a da gelmesini bekliyordu. İşte bu özelliğin nasıl çalıştığına dair bazı bilgiler…

fd.jpg

GOOGLE MESAJLAR, GÜNCELLEME İLE YENİLENİYOR

Mesajlarınızı düzenlemek artık çok daha kolay olacak. Google, mesajlaşma uygulamasına yeni bir özellik ekledi. Artık gönderdiğiniz mesajları istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Sadece değiştirmek istediğiniz mesaja uzun basın ve kalem simgesine dokunun. Sonra mesajınızı istediğiniz gibi düzenleyin. Ama acele edin, çünkü bu işlemi sadece mesajı gönderdikten sonraki 30 dakika içinde yapabilirsiniz. Ayrıca karşı taraf da mesajınızın değiştirildiğini ve değiştirilme geçmişini görebilecek. Bu sayede iletişiminiz daha şeffaf ve güvenilir olacak.

Bu özellik henüz beta aşamasında olduğu için bazı sorunlar yaşanabiliyor. Örneğin, bazen düzenlenen mesajlar yeni bir mesaj gibi görünüyor. Bu da karışıklığa neden olabiliyor. Bu yüzden Google, bu özelliği kullanmak isteyen kullanıcıların, düzenleme seçeneğini ayarlardan aktif etmelerini istiyor. Bu şekilde hem siz hem de karşı taraf bu özelliği kullanabilirsiniz. Google, bu özelliği önümüzdeki ay tüm kullanıcılara sunmayı planlıyor. Bu özellik sayesinde mesajlaşma deneyiminiz çok daha keyifli ve kolay olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.