Manisa Belediye Başkanı'na vatandaştan büyük tepki Parsel parsel sattınız

Manisa Belediye Başkanı'na vatandaştan büyük tepki Parsel parsel sattınız
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları için sahaya çıktı. Ancak bir vatandaş, Başkan Ergün'ü görür görmez tepki gösterdi. Vatandaş, "Turgutlu'yu, Manisa'yı soydunuz, parsel parsel sattınız. Beşinci katta geçen sene neler satıldı biliyoruz" diye bağırdı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, seçim kampanyası kapsamında Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Başkan Ergün, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

"PARSEL PARSEL SATTINIZ"

Başkan Ergün'ün konuştuğu sırada, kalabalığın arasından bir vatandaş yüksek sesle bağırmaya başladı. "Çıkar için geliyorsunuz buraya. Turgutlu'yu, Manisa'yı soydunuz, parsel parsel sattınız. Beşinci katta geçen sene neler satıldığını biliyoruz" diyen vatandaş, Başkan Ergün'e tepki gösterdi.

"BIRAKIN İÇİNİ DÖKSÜN, RAHATLASIN"

Bu sözler üzerine gülümseyerek sakin kalan Başkan Ergün, vatandaşa engel olmaya çalışan güvenlik görevlilerine ve partililere "Bırakın içini döksün, biraz rahatlasın. Deşarj olsun" dedi.

"BENİ BÖYLE SEVME, KÖPEK DEĞİLİM"

Başkan Ergün, seçim çalışmaları boyunca farklı tepkilerle de karşılaştı. Bir başka vatandaş da Başkan Ergün'ün elini omzuna koyarak konuşmasından rahatsız oldu ve "Elini indir, beni böyle sevme! Ben köpek değilim" diye çıkıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.