Google Dökümanlar’a yeni güncelleme ‘Kullanıcı deneyimi artacak

Google Dökümanlar’a yeni güncelleme ‘Kullanıcı deneyimi artacak
İnternet kullanıcılarının eli ayağı olan Google Dökümanlar, yeni güncellemesini sundu.

Popüler uygulamalardan olan Google Dökümanlar, birçok yeni özelliği sunacağı yepyeni bir güncellemeyi paylaştı. Bu yeniliklerden en önemlilerinden görülen yorum düzenleme, kullanıcıların ilgisini şimdiden çekmeye başladı.

Dosya üzerinde yapılan yorumlar, yeni güncellemeyle birlikte düzenlenebilir hale gelecek. Google E-Tablolar ve Google Slaytlar uygulamalarının da alacağı bu kapsamlı güncelleme sayesinde, kullanıcılar için daha kolay ve kullanıcı deneyimine yönelik arayüz sunacak.

doc-2.jpg

VAKİT KAYBININ ÖNÜNE GEÇECEK

Yeni gelen güncellemeyle birlikte kullanıcılar, yorumları herhangi bir işlem yapmadan öncelikli olarak görebilecek. Böylece vakit kaybının önleneceği ve çalışma verimliliğinin artacağı konusu gündeme geliyor.
Ayrıca önemsiz bulunan yorumlar böylece saklanabilecek. Ancak bu özellik büyük bilgisayar ekranlarında önemli bir işleve sahip olmuş olacak.

doc-1.jpg

DAHA PRATİK ARAYÜZ

Kullanıcı deneyimini ön plana çıkaran Google Dökümanlar’ın yeni güncellemesi, daha işlevsel hale gelecek. Bunla birlikte gelecek yeni efektlerle daha modern bir yapıya kavuşacak.

Sinir bozucu yorumların düzenlenmesine olanak tanıyan güncelleme, çok daha anlaşılır bir arayüze sahip olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.