Survivor yarışmacılarının ne kadar kazandıkları belli oldu 'Haftalık ücret dudak uçuklattı

Survivor yarışmacılarının ne kadar kazandıkları belli oldu 'Haftalık ücret dudak uçuklattı
Survivor All Star 2024'ün yarışmacılarının haftalık kazançları belli oldu.

TV8'in sevilen ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2024, heyecan dolu bölümleriyle ekranlara adeta renk katmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda yaşananlar ise izleyicileri oldukça şaşırtmıştı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın, yarışmacılara olan tepkisi ve sandalye devirme sahnesi, sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.

Son yaşanan gelişmelerle birlikte yarışmada kadro değişikliğine gidilmiş, sağlık sorunları nedeniyle Turabi ve Nihat veda etmiş, yerlerine Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe dahil olmuştu.

Programın son konseyinde Nagihan'ın Mustafa Kemal için yaptığı ricaya dair sözleri ise dikkat çekmişti. Nagihan, Mustafa Kemal'in maddi sıkıntılar yaşadığını ve 9 aylık bir bebeği olduğunu belirterek Acun Ilıcalı'dan geri dönmesi için talepte bulunmuştu.

Bu olayların ardından yarışmacıların haftalık kazançları da merak konusu oldu. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, yarışmacılar haftalık olarak 60 bin ile 100 bin TL arasında bir ödeme alıyorlardı.

Ancak Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamalarda, Survivor programının bir sezonluk maliyetinin 12-13 milyon dolar olduğunu belirtmiş ve bunun için uzun bir sürenin gerekliliğine dikkat çekmişti.

Ayrıca Dominik Cumhuriyeti ile yakın ilişkileri olduğunu ve ülkeye sağladıkları katkının farkında olduklarını da ifade etmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.