Kızılcık Şerbeti izleyicisi Nursema’ya takıldı “Tecrübe konuşuyor tabii”

Kızılcık Şerbeti izleyicisi Nursema’ya takıldı “Tecrübe konuşuyor tabii”
Kızılcık Şerbeti dizisinin geçtiğimiz Cuma yayınlanan bölümünde Görkem’in sarhoş olduğu sahnede Nursema’nın tavrı izleyenleri güldürdü.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde geçen bölüm yer yerinden oynadı. Nursema’nın başına gelenler izleyenleri bir hayli üzerken, Görkem’in eve sarhoş gelmesi ve ev halkının buna şahit olması seyircinin içinin yağlarını eritti. Doğa’ya yapmadığını bırakmayan Pembe’nin ve Fatih’in başına gelenler seyirciyi sevindirdi. Öte yandan sarhoş şekilde eve gelen Görkem’in gösterildiği sahne, sosyal medyayı salladı.

ZİL ZURNA SARHOŞ GELDİ

Görkem’in eve zil zurna sarhoş ve kusmak üzere gelmesi üzerine ev halkı ayaklandı. Fatih’in Görkem’i getirdiğini gören Mustafa, Nilay ve Nursema hemen ikilinin başına üşüştü.

Herkes Görkem’e ne olduğunu sorgularken Nursema bir anda, “Sarhoş” ifadesini kullandı. Bunun üzerine bir sosyal medya kullanıcısı sahneyi paylaşarak yaşananlara güldü.

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU

Sosyal medya üzerinden sahneyi paylaşan kullanıcı, “Kimsenin hemen anlamaması hasta- gıda zehirlenmesi falan zannederken Nursema'nın hemen anlaması… Tecrübe konuşuyor tabii” şeklinde yorum yapması gülümsetti.

Nursema, daha önce istemediği bir adamla evlilik yapmış, şiddete maruz kalması sonucu boşanarak sevdiği adam olan Umut ile bir araya gelmişti. Umut ise alkol alan, barlarda vakit geçiren bir karakter olması sebebiyle Nursema, evliliği boyunca alkol alan insanlara aşinalığıyla biliniyor.

kizilcikimza-001.jpg

UMUT KARAKTERİ ÜZERİNDEN YENİ BİR YORUM GELDİ

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise Nursema karakterini farklı şekilde ele aldı. Umut’un geçen bölümde kendisini aldatması üzerine mağdur karakter haline gelen Nursema’nın aslında Umut ile parladığını anlatan bir kullanıcı şu yorumda bulundu:

“En çok ne koyuyor biliyor musunuz? Nursema Umut’tan önce bir hiçti, para içindeydi ama mutsuz sevilmeyen vasıfsız hayatsız biriydi. Umut hayatına girince tekrardan doğdu sevmeyi sevilmeyi öğrendi, hayata katıldı, değişti ve sonuca bakın ki Nursema değişince ilk harcanan Umut oldu; hak ettik m?”

kizilcikimza2-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.