Mike Tyson’dan Jake Paul’a videolu gözdağı ‘Görenler korkudan küçük dilini yuttu’

Mike Tyson’dan Jake Paul’a videolu gözdağı ‘Görenler korkudan küçük dilini yuttu’
Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu 57 yaşındaki Mike Tyson, 27 yaşındaki Jake Paul ile yapacağı maç öncesi yaptığı antrenmanı paylaşarak gözdağı verdi.

Mike Tyson ile Youtuber ve eski boksör olan Jake Paul ringe çıkacak. Sevenlerinin dört gözle beklediği maç öncesi antrenman videoları takipçiler ile paylaşılmaya devam ediyor.

Boks dünyasının efsanevi ismi Mike Tyson'ın, Jones Jr.'a karşı oynadığı gösteri maçından sonra ilk kez ringe çıkacak.

Mike Tyson’un ringe dönme kararı, dövüş sporları dünyasında tepkilere neden oldu. Bazı isimler bu maçın gereksiz olduğu yorumunu yaptı.

Maçı dört gözle bekleyen iki tarafın sevenleri kendi aralarında iddialaşmaya devam ederken 57 yaşındaki Boksörden öyle bir video geldi ki görenler korkudan küçük dilini yuttu.1874954-1.jpg

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Hız kesmeden antrenmanlara devam eden Mike Tyson, hızını ve gücünü gösteren bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaptığı videolu paylaşımda rakibine adeta gözdağı verdi. Video da Mike Tyson’un spor görüntüleri paylaşılırken 57 yaşına rağmen bu kadar çevik ve güçlü olması gözde kaçmadı.

Mike Tyson, sosyal medyandan paylaştığı videoya Jake Paul’u işsaret ederek ‘Hala benimle uğraşmak istiyor musun?’ notunu düştü.

asasdasdas.jpg

adsad.jpg

2.jpg

11.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.