Beckham çiftinin 5 milyonluk yat sefası 'Sosyal medyayı sallayan tatil'

Beckham çiftinin 5 milyonluk yat sefası 'Sosyal medyayı sallayan tatil'
Beckham çiftinin 5 milyon sterlin değerindeki oyuncağı gündemden düşmüyor.

Beckham çiftinin 5 milyon sterlin değerindeki lüks oyuncaklarıyla yaptıkları tatil magazin gündemini salladı. Konu birçok youtuber tarafından da videolarda ele alınarak binlerce kişi tarafından izlendi.


Victoria Beckham ve eşi David Beckham, Miami'de yer alan 5 milyon sterlinlik süperyatlarında güneşin tadını çıkarırken yaptıkları paylaşımlarla olay yarattılar. Yatın değeri konuşulurken, iç dekorasyonunun göz alıcılığı da dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

yat.jpg

Yattan yapılan sosyal medya paylaşımları farklı platformlarda defalarca kez konuşuldu. Söz konusu görüntülerde Victoria, güneşlenirken eşiyle üst güvertede güneşin tadını çıkarırken, süperyat personeli ihtiyaçlarıyla ilgileniyor.


Çiftin Seven olarak isimlendirmeyi tercih ettiği bu yat tam olarak 28.5 metre ve tam bir tasarım harikası olarak içinde on misafiri ağırlayabilecek beş kabin bulunuyor

ÖZEL TASARIM


Seven, her biri 2.400 beygir gücünde iki motorla donatılmış olup, 30 knot'a kadar ulaşabilen bir maksimum hız ve 22 knot seyir hızı sağlıyor.Tamamiyle aile kendi özel isteklerine göre kişiselleştirdikleri bu yat hem iç dekarasyonu hem de dış görünümüyle görenlerin gözünü kamaştırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.