Survivor All Star'da çığlık çığlığa büyük kavga Tekmeler havada uçuştu

Survivor All Star'da çığlık çığlığa büyük kavga Tekmeler havada uçuştu
Survivor All Star'da Sema ve Pınar'ın birbirine girdiği Sema'nın Pınar'ı tekmelediği sahneler tüm sezona damgasını vuracağa benziyor.

Survivor All Star'da Sema'nın Pınar'ı tekmelediği sahneler izleyenleri dehşete düşürdü. İşte Sema ve Pınar'ı bu hale getiren kavganın nedeni...

Acun Ilıcalı'ya acil konsey toplantısı yapmaya zorlayan kavga Survivor All Star'a adeta damga vurdu.

Stresi ve kaosun dinlediği Survivor All Star'da bu hafta bir de kavga skandalı yaşandı. Sema'nın Pınar'a saldırmasının sonrasında konsey acil toplandı.

Sema ve Pınar arasındaki sürtüşme gece saatlerinde iyice artarak tekmeli kavgaya dönüştü. Diğer yarışmacılar araya girerek mutlak bir sakatlanmayı zor bela önledi.

Daha önceki bölümlerde "Lohusa kadın gibisin" benzetmesi üzerinden birbirine giren ikili bu kez iyice zıvanadan çıkarak birbirlerine şiddet uyguladı. Kamp alanından bir anda çığlık sesleri yükseldi. Ancak o anların görüntüsü verilmedi.

Diskalifiye edilmesi beklenen Sema'nın gözünün önünde meydana gelen yaralanma ise izleyenlerin gözünden kaçmadı.

ACUN AÇIKLAMA YAPTI

Acun Ilıcalı ise Sema ile tek kişilik bir görüşme yaptı ve olayı defalarca seyredip diğer yarışmacılarla da konuyu konuştuklarını söyledi. Acun Ilıcalı Sema'ya yarışmaya çok emeği geçen bir yarışmacı olduğunu söylemesine karşın ardından diskalifiye edildiğini bildirdi.

Sema'nın diskalifiye edilmesinin ardından sosyal medya ayağa kalkarak hem Pınar'a hem de Acun Ilıcalı'ya eleştiri dolu çok sayıda mesaj paylaşımdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.