50 Bin TL maaş imkanı ASELSAN yeni personeller arıyor

50 Bin TL maaş imkanı ASELSAN yeni personeller arıyor
ASELSAN, farklı kadrolarda istihdam sağlamak üzere yeni personellerini arıyor.

ASELSAN, çalışan potansiyeline ihtiyaç duyduğu ve bu nedenle geniş kapsamlı alımlar gerçekleştireceği duyurdu. Bilgi ve teknoloji alanında faaliyetler yürüten Türkiye'nin öncü kuruluşlarından biri olan ASELSAN, personel alımlarıyla yetenekli adayları kendine çekmeyi hedefliyor. ASELSAN, donanım ve sistem test mühendisleri ile de oldukça dikkat çekiyor. Şirket, farklı alanlarda uzmanlığa sahip mühendisleri bünyesine katmayı amaçlıyor.

aselsan1.jpg

  • Aranan kriterlerle alakalı mühendislik bölümlerinden mezun olma, deneyim edinme ve teknik bilgi birikimi sağlama gibi bilgiler yer almaktadır.
  • Donanım Isıl Tasarım ve Analiz Mühendisi pozisyonu için adaylarda ısı transferi, akışkanlar mekaniği ve termodinamik konularında ilgi, laboratuvar ortamında çalışmaya istek, elektronik soğutma konularında bilgi, CAD programlarına hakimiyet gibi nitelikler aranıyor.
  • ANSYS Fluent ve Icepak yazılımlarına hakim olma ve MIL-STD-810'a aşina olma da tercih ediliyor. Enerji Sistemleri Sistem Test Mühendisi pozisyonu için aranan özellikler arasında ise elektrik/elektronik mühendisliğinden mezun olma, alanında en az 3 sene deneyim, ileri düzeyde İngilizce, elektrik şebekeleri, yüksek gerilim teçhizatları, akıllı şebekeler, SCADA/EMS sistemleri gibi konularda bilgili olmak.
  • Donanım ve Sistem Test Tasarım Mühendisi pozisyonunda, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme mühendisliğinden mezun olma, radar, elektronik harp, RF, mikrodalga gibi konularında çalışacak kişiler aranıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.