Ronaldinho Nagihan'ı uyardı 'Acun Ilıcalı ile ayak tenisinde fırtına gibi esti'

Ronaldinho Nagihan'ı uyardı 'Acun Ilıcalı ile ayak tenisinde fırtına gibi esti'
Maç öncesi yarışmacılarla bir araya gelen Ronaldinho, son zamanlarda ettiği kavgalarla gündeme gelen Nagihan'a "Umarım biraz daha sakin olabilirsin" dedi.

Brezilya'nın efsanevi futbolcusu Ronaldinho, Acun Ilıcalı'nın özel davetiyle Survivor All Star'a katıldı.

Yarışmacılar ve Acun Ilıcalı ile birlikte ayak voleybolu oynamak için sahaya adım atan Ronaldinho, Nagihan'a sakin olması gerektiği konusunda nazikçe uyarıda bulundu.

Survivor All Star'a gelen Ronaldinho, Nagihan'ı uyardı: Biraz daha sakin olabilirsin

Dün akşamki Survivor All Star bölümünde konuk olarak yer alan ünlü futbolcu Ronaldinho, hem açıklamalarıyla hem de sahne aldığı performansıyla izleyicileri büyüledi.

"UMARIM BİRAZ DAHA SAKİN OLABİLİRSİN"

Maç öncesi yarışmacılarla bir araya gelen Ronaldinho, özellikle son zamanlarda yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Nagihan'a dikkat çeken bir mesaj iletti. Ona, "Umarım biraz daha sakin olabilirsin" dedi.

Survivor All Star'a gelen Ronaldinho, Nagihan'ı uyardı: Biraz daha sakin olabilirsin

"BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM, HER ZAMAN GELEBİLİRİM"

Daha önce 2 kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d'Or ödülünü kazanan başarılı futbolcu, maç öncesi yarışmacılarla bir araya geldi. Dominik'e geldiği için duygularından bahseden Ronaldinho, "Burada olmaktan çok mutluyum. Her zaman gelebilirim" dedi.

"PROGRAMI TAKİP EDİYORUM"

Yarışmanın bazı bölümlerini izleyen futbolcu, son zamanlarda ettiği kavgalarla gündeme gelen Nagihan'a uyarı da bulunmayı ihmal etmeyerek "Programı takip ediyorum. Nagihan umarım biraz daha sakin olabilir" ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN EN TANSİYONLU SURVİVOR'INI YAŞIYORUZ"

Ronaldinho'dan sonra konuşan Acun Ilıcalı, "Ronaldinho'yu buraya getirerek aslında şu mesajı da vermek istedik. Dünyanın en tansiyonlu Survivor'ını yaşıyoruz. Dünyada benim gördüğüm en sempatik en huzur veren futbolculardan birisi de Ronaldinho. O yüzden bu sene kendisinden rica ettim. Sağ olsun o da beni kırmadı, geldi" ifadelerini kullandı.

ACUN VE RONALDINHO KAZANDI

Ronaldinho-Acun Ilıcalı çifti ile Yasin - Sercan çifti ayak tenisinde karşı karşıya geldi.

Acun Ilıcalı ile Ronaldinho, maçta ilk seti 15-8, ikinci ve üçüncü seti ise 15-12 kazanarak rakip takıma hiç set vermedi.

Bu akşam Ronaldinho, her iki takıma da 15'er dakika girerek futbol maçı yapacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.