Turabi yoğun bakıma kaldırıldı 'Survivor'a veda etmek zorunda kalmıştı'

Turabi yoğun bakıma kaldırıldı 'Survivor'a veda etmek zorunda kalmıştı'
Survivor All Star'a veda etmek zorunda kalmıştı. Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından yoğun bakıma alındığını duyurdu.

Survivor All Star'ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Turabi, sakatlıkları nedeniyle yarışmaya devam edemez hale geldi ve sonunda adadan ayrıldı.

Turabi'nin son paylaşımında, ani bir şekilde yoğun bakıma alındığını duyurdu.

Survivor All Star 2024'e katılan Turbo Turabi, beklenmedik bir şekilde adadan ayrıldı. Turabi Çamkıran, yarışmanın başından itibaren çıkışlarıyla ve gösterdiği performansla dikkat çekerken, sağlık sorunları devam etmesini engelledi.

Sosyal medyada Survivor'un eski yarışmacısı Turabi'nin geri döneceği yönünde çıkan söylentilerle ilgili olarak iddialı isim bu dedikoduları yalanladı. Turabi son paylaşımıyla ise sevenlerini korkuttu.

"AĞIR ENFEKSİYON KAPMIŞIM"

Sağlık durumu merak konusu olan 36 yaşındaki sporcu, Instagram hesabından sedye üzerinden tetkik yapılırken çekilen bir fotoğrafını yayınladı ve "Kırık, çıkık için geldik yoğun bakıma alındık! Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş" açıklamasını yaptı.

"BİR SURVİVOR BİTTİ, SIRA DİĞERİNDE"

Sevenlerini üzen Turabi Çamkıran, "Her zaman 'İnşallah Rabbim reality TV show'da ölmeyi nasip eder bana' diyordum. Az kalsın dileğim gerçekleşiyormuş. Bir Survivor'dan çıktık, şimdi diğerine. Bakalım bundan çıkabilecek miyiz? Doktor 'Survivor'da incinmişsin' dedi. İnşallah 2-3 haftaya düzeltecekler" ifadelerini kullandı.

"ÖLMEZ SAĞ KALIRSAM"

İkinci bir paylaşımda yapan Çamkıran; "Ölmez sağ kalırsam kesinlikle dönem işlerinde olmalıyım. Şöyle kılıçlı, kalkanlı bir rol olsa iyi olmaz mıydı?" cümlelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.