Bensu Soral’dan cesur pozlar 'Ortalığı yıktı geçti'

Bensu Soral’dan cesur pozlar 'Ortalığı yıktı geçti'
Birçok sevilen yapımın başarılı ismi oyuncu Bensu Soral, bir dergiye verdiği cesaret isteyen pozlarla görenlerin gözlerini yuvalarından fırlattı.

Oyuncu Bensu Soral, güzelliğiyle de dikkat çeken Türk oyunculardan biri. Ünlü isim, son olarak Hello Dergisi için verdiği cesur ve iddialı pozlarla tüm dikkatleri üstüne çekti. Mini etek, file çorap kombini ile verdiği pozları sosyal medya hesabında paylaşan ve sosyal medyada adeta deprem yaratan oyuncu, çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

bensu2.webp

YORUMLAR BİRBİRİ ARDINA GELDİ

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan oyuncu Bensu Soral, Hello Dergisi’ne verdiği dikkat çekici pozları kendi hesabında da paylaşarak yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde de kendini güzel bulduğunu, doğuştan iki dişinin eksik olduğunu ve ortalama bir güzelliğe sahip olduğunu söyleyerek gündeme gelmişti.

bensu1.webp

Soral, sosyal medyada paylaştığı özel pozlarıyla bir kez daha konuşulmaya başladı. Kahverengi tonlarında seçtiği kombinini tamamladığı file çorapları beğeni topladı.

EN ÇOK BEĞENİ FİLE ÇORAP İLE FERMUAR DETAYINDA

Soral, kombinini tamamlayan file çoraplarını fermuar detayıyla verdi. Oyuncunun pozlarında süper mini eteğinin fermuarını açtığı ve buradan file çorabının göründüğü detay sosyal medyanın gündemine oturdu.

hellodergisi-yayin-direktoru-meldanar13-roportaj-sinemkin-fotograf-jiyankizilboga-styling-ibrahimduman-id-sac-nurisekerci-makyaj-selen-karabulut-video-sozmentor-fotograf-asistani-hasan-doganay-furk.jpg

Oyuncunun fotoğrafına kalpli ve alevli emojiler atan takipçilerinin dışında bazı sosyal medya kullanıcıları ise fotoğrafların müstehcenliği karşısında eleştiri oklarını Soral’a çevirdi.

hellodergisi-yayin-direktoru-meldanar13-roportaj-sinemkin-fotograf-jiyankizilboga-styling-ibrahimduman-id-sac-nurisekerci-makyaj-selen-karabulut-video-sozmentor-fotograf-asistani-hasan-doganay-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.