Survivor'da acil durum konseyi Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz açıklaması

Survivor'da acil durum konseyi Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz açıklaması
Survivor All Star'da rekabet kızışıyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı anketin sonucunu açıklamak için, acil durum konseyini topladı.

Survivor All Star yarışmacıları, zorlu bir haftayı geride bıraktı. Acun Ilıcalı, yarışmacılara acil durum konseyi toplanacağını duyurdu. Bu konseyde, hem sosyal medyada yapılan anketin sonucu hem de yarışmacıların kaderini belirleyecek bazı sürprizler açıklanacak. Survivor All Star'da heyecan dorukta.

Acun Ilıcalı, dans yarışmasının ilk turunun sona erdiğini ve ikinci turun yarın yapılacağını belirtti. Ilıcalı, "Bu bir çekim zamanlaması meselesi. Üst üste olamayacağı için, tur atlayanlar 5 gün daha çalıştı. Yarın Survivorlar için bir sürpriz duyuracağız. Yarışmanın ödülü Rio Karnavalı. Cumartesi akşamı Konsey'de iki sürpriz daha olacak. Bunlardan birini yarın, diğerini de cumartesi söyleyeceğiz" dedi.

Ilıcalı, ayrıca dün sosyal medya hesaplarından yaptığı ankette seyircilerin yüzde 79'unun mavi takımın daha güçlü olduğunu düşündüğünü açıkladı. Ilıcalı, "Ben yüzde 21'lik kesimdeyim. Ama seyircimiz baş tacımız. Bu da şu anlama geliyor; cumartesi akşamı 'acil durum konseyi' yapacağız" dedi.

Ilıcalı, cumartesi akşamı yapılacak Konsey'de iki sürprizin olacağını tekrarladı. Ilıcalı, "Bunlardan birini yarın duyuracağız. Diğeri de cumartesi akşamı belli olacak" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.