Kızılcık Şerbeti’nde yeni bir dönem başlıyor 'Bomba fragman geldi' Diziden mi ayrılacaklar

Kızılcık Şerbeti’nde yeni bir dönem başlıyor   'Bomba fragman geldi' Diziden mi ayrılacaklar
Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Tanıtımı izleyenler, “dizide iki veda mı var?” sorularını sormaya başladı.

Cuma günleri Show TV’de izleyicisinin karşısına gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin gelecek hafta ekranlarda olacak 47. bölümünün tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümün fragmanında yaşananlar, diziden iki ismin çıkabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

aile.jpg

ŞİRKETTE KRİZ BÜYÜYOR

Yeni bölümde şirketteki gerginliğin arttığı fragman aracılığıyla izleyiciye ulaşıyor. Abdullah ve Ömer arasında gerilim büyüyor. Ömer, Abdullah’ı saf dışı bırakacak hamleler yapıyor. Tüm bunları fark eden Abdullah ise Ömer’e karşı sesini yükseltiyor.

AŞK BİTTİ Mİ?

Alev ve Abdullah aşkı, dizinin merakla takip ettiği konulardan biri olarak son günlere damgasını vurmayı sürdürüyor. Yeni bölüm fragmanı da bu aşka odaklanıyor.

serbo3.jpg

Dün akşam yayınlanan son bölümde Pembe’nin oyunu tutuyor ve Alev karakola düşüyor. Karakolda Alev’i ziyaret eden Pembe, alttan alta Alev’i Abdullah’a karşı dolduruyor. Yeni bölüm fragmanında ise Alev’in Abdullah’a karşı tavrını değiştirdiği görülüyor.

serbo5.jpg

YURT DIŞI DETAYI ORTAYA ÇIKTI

Karakoldan çıktıktan sonra Abdullah’ın ilgisini karşılıksız bırakan Alev’in yurt dışına çıktığı bilgisi annesinden geliyor. Abdullah’a kızının gittiğini söyleyen Solmaz Hanım “Kızımın hayatını mahvettiniz, artık onu merak etmeyin” sözleriyle şaşkınlık yaratıyor.

Bu detay, Alev’in diziden çıkıp çıkmayacağını merak ettirirken, daha ilginç bir detay, fragmanın sonunda yer alıyor. Solmaz’ın sözlerinin, izleyicinin kulağına ulaştığı anda fragmanda Abdullah’ın fenalaşarak yere düştüğü ve büyük olasılıkla kalp krizi geçirdiği görülüyor. İzleyicinin buz kestiği anlar, akıllara ‘Acaba Abdullah mı diziden çıkacak?’ sorularını getiriyor.

serbo2.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ekranlara gelecek yeni bölümle ilgili seyircinin aklında çok sayıda soru oluştu. Diziden ayrılık mı var sorularının gündeme geldiği ilk fragman şimdiden heyecanı yükseltti.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman diye soranlar öncelikle her Cuma ekranlara geldiğini bilmeli. Gelecek hafta 47. bölümü yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisi 19 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da Show TV’den izlenecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.