Kızılcık Şerbeti’nde ortalık iyice kızışıyor 'Alev nezarete düşüyor'

Kızılcık Şerbeti’nde ortalık iyice kızışıyor 'Alev nezarete düşüyor'
Kızılcık Şerbeti 45. bölümde yaşananlar izleyicinin nefeslerini kesti. Yayınlanan gelecek bölüm tanıtımında Alev’in nezarete düşmesi, Abdullah’ın gelmemesi dikkat çekti.

Dün akşam 45. bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşananlar, yeni hesaplaşmaları gündeme getirdi. Gelecek bölümün yeni bölüm tanıtımında Pembe, Doğa, Alev, Kıvılcım, Abdullah için ayrı ayrı yeni hesaplaşmalar yaşandığı görüldü.

alev-001.jpg

GELECEK BÖLÜM TANITIMINDA NELER YAŞANDI?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle dün akşam yayınlandı. 45. bölümün ardından gelecek bölüm için tanıtım yayına girdi. Gelecek bölüm tanıtımında yaşananlar şöyle:

Pembe, Doğa’nın karşısına dikiliyor ve “Madem bana meydan okuyorsun, haydi bakalım görelim; el mi yaman bey mi yaman?” çıkışıyla ev halkının dikkatlerini üzerinde topluyor. Doğa’nın da geri adım atmaması seyircinin dikkatinden kaçmıyor.

doga.jpg

Doğa’nın Fatih’e “Ailemizin önünde tek engel annendi, ben de kangren olan yeri kesip attım” ifadeleri ekranlara yansıyor.

Abdullah Fatih ile Ömer’i karşısına oturtup Alev ile olan birlikteliğinin kendisine cephe almalarına neden olduğunu söylüyor. Fatih ise bunu reddetmiyor.

fatih-001.jpg

YALAN BEYANLA GÖZALTINA ALINIYOR

Pembe, Doğa ile olan meselesini kapatamıyor. Doğa da sessiz kalmıyor. Pembe’ye söylediği sözlerle iyice ortamı geriyor. Böylece Pembe de sinirini Alev’den çıkarmaya kararlı.

alev2.jpg

Pembe tüm bunlara bilenerek Alev hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Ancak yalan beyan verdiği görülüyor. Üstelik yanında Rüzgar’ın da olması dikkat çekiyor.

Bunun üzerine Alev polis tarafından gözaltına alınıyor. Alev’i nezarethanede ziyarete Pembe geliyor ve Alev’i kışkırtıcı sözlerini söylemekten vazgeçmiyor. Pembe yeni tanıtımda “Abdullah Bey gelemedi, beni gönderdi” sözleriyle Alev’in iyice gerilmesini sağlarken izleyicinin “Acaba Abdullah neden gelmedi?” sorusunu sormasına neden olacak gibi görünüyor.

pembe-001.jpg

KIVILCIM İÇİN ZOR SÜREÇ

Kıvılcım, Ertuğrul ile yüzleşiyor. Ertuğrul’un hoşlanıp evli olduğu gerekçesiyle geri adım attığı kişinin Nursema olup olmadığını soruyor. Bunun üzerine Ertuğrul’un ne cevap vereceği merak konusu. Ertuğrul’un bu soru karşısında şaşkınlığını gizlemediği de ekrana yansıyor.

Ömer barda yeni bir kadınla yakınlaşıyor. Genç kadın Ömer’e yaklaşarak içki teklif ediyor ve ardından olanlar oluyor. Bu durumun yeni bölümde nasıl seyredeceği şimdiden düşündürmeye başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.