Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan çıra trafik kazası geçirdi

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan çıra trafik kazası geçirdi
Eski Futbolcu ve aynı zamanda Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra trafik kazası geçirdi. Milyonluk aracı ağır hasar aldı.

Selin Ciğerci ile iki kere evlenip boşanan ve futbolu bırakıp farklı işlere yönelen eski futbolcu Gökhan Çıra, sevenlerini korkuttu. Sapanca yolunda direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kaza geçiren eski futbolcu, olaydan yara aldı. Çıra’nın milyonluk aracında büyük bir hasar meydana geldi.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-7.jpg

“BETERİN BETERİ VAR”

Geçirdiği kazanın ardından sosyal medya hesabında paylaşım yapan Çıra, "Beterin beteri var derler. Allah'a çok şükür ufak tefek sıyrıklarla atlattık gözü olanın gözü çıksın bugün şunu anladım 1 saniye sonra ne olacağından kimsenin haberi yok film şeridi gibi her şey gözümün önünden geçti. İlk defa kaza yaptım" ifadelerini kullandı.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-5.jpg

SEVENLERİ MESAJ YAĞDIRDI

Eski futbolcuya sevenlerinden çok fazla mesaj gelince, bir paylaşım daha gerçekleştirdi. Bu defa kazayı ucuz atlattığını, sevenlerini merakta bırakmamak için genel bir bilgi paylaşmak istediğini ifade eden Çıra, küçük sıyrıklar dışında genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-6.jpg

HASTANEDE GÖZETİM ALTINA ALINDI

Çıra, kaza sonrası hastanede tedbir amaçlı gözetim altında tutulduğunu da sevenleriyle paylaştı. Kontrollerinin tamamlanmasının arkasından da taburcu edilerek evine gönderildi.

274777236-1126075658176593-3668276780232046001-n.jpg

Sevenlerinin “geçmiş olsun” mesajları için teşekkür eden ünlü isim, duyanların yüreklerini ağızlarına getirdi.

kirmiziyi-bulduk-aski-degil.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.