Acun Ilıcalı genç sevgilisiyle her an yan yana 'Yeni yıl aşk pozunu paylaştı'

Acun Ilıcalı genç sevgilisiyle her an yan yana 'Yeni yıl aşk pozunu paylaştı'
Yeni yılda da kendinden yaşça genç sevgili Ayça Çağla Altunkaya’yı yanından ayırmayan Acun Ilıcalı, son olarak paylaştığı fotoğrafla aşkını tekrar gözler önüne serdi.

Şeyma Subaşı ile olan olaylı birlikteliklerinin ardından yeni bir aşka yelken açan Acun Ilıcalı, 24 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile birliktelikleriyle gündeme gelmişti. Uzun zamandır genç aşkı Ayça Çağla Altunkaya ile mutluluk pozları veren Ilıcalı, yeni yılda da çift pozu vermeyi ihmal etmedi.

ayca2.jpg

O SES TÜRKİYE YILBAŞI YAYININDA PAYLAŞTI

Aralarında bulunan yaş farkına göre mutlu birliktelikleri olan Ilıcalı ve Altunkaya, son olarak O Ses Türkiye Yılbaşı yayınında paylaştıkları pozlarıyla konuşulmaya başlandı. Ilıcalı’nın kendi sosyal medya hesabındaki hikayelerde paylaştığı aşk pozu, takipçilerinin beğenisini topladı.

instagram-acunilicali-stories-3270768499617199377.jpg

Paylaşılan mutlu aşk pozu, görenlere “Acun sevgilisini yanından ayırmıyor” dedirtti.

acunilicali2.jpg

ACUN ILICALI'NIN SEVGİLİSİ AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Adı Acun Ilıcalı ile anılan ve sık sık birliktelikleriyle gündeme gelen Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 doğumludur. Yalova'da dünyaya gelen Altunkaya, Nişantaşı Üniversitesi'nden mezundur.

Çok fazla göz önünde olmayan Altunkaya, Acun Ilıcalı ile olan birliktelikleriyle adından söz ettirmeye başladı. Altunkaya'nın basketbola ilgili olduğu ve okul döneminde amatör olarak basketbol oynadığı biliniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.