Ünlü müzisyenin hayatını konu alan ‘Cem Karaca'nın Gözyaşları’ filminden fragman geldi

Ünlü müzisyenin hayatını konu alan ‘Cem Karaca'nın Gözyaşları’ filminden fragman geldi
Türk Rock müziğinin en önemli isimlerinden biri olan Cem Karaca’nın hayatı filmle ele alınıyor. Filmin tam fragmanı izleyiciye sunuldu. İşte fragman ve filmin detayları…

İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer alacağı ve ünlü Türk Rock sanatçısı Cem Karaca’yı canlandıracağı ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin tam tanıtım videosu geldi. Geçtiğimiz aylarda heyecan verici filmin duyurulmasının ardından filmin vizyona gireceği tarih de merak edilmeye başlandı. Peki, Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi ne zaman gösterime girecek?

cemkaraca2.jpg

ROCK MÜZİĞİN SEVİLEN İSMİ BEYAZ PERDEDE

Çok büyük bir izleyici kitlesinin sinema salonlarını doldurmasının beklendiği Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi için geri sayım başladı. 26 Ocak’ta vizyona girmesi beklenen film için nefesler tutuldu.

cemkaraca3.jpg

Müzik tarihine damga vurmuş isimlerden olan Cem Karaca’nın hayatını konu edinen filmde İsmail Hacıoğlu ünlü müzisyeni oynayacak. Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosuysa Onur Böber, Emrah Saltık ve Özden Uçar tarafından kaleme alındı.

cwem-karaca1.jpg

Cem Karaca’nın hayatının detaylarına dair özel bilgiler verecek olan filmin oyuncu kadrosunda Yasemin Yalçın, Fikret Kuşkan, Buse Buçe Kahraman, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Kubilay Tunçer, Alper Saldıran ve Melisa Döngel gibi başarılı isimler de İsmail Hacıoğlu’na eşlik edecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.