Survivor'da eleme adayı kim

Survivor'da eleme adayı kim
Survivor Allstar'da yarışmacılar, parkurlarda ter dökmeye devam ediyor. Allstar'da 3 Ocak'ta eleme potası zaman geçtikçe şekilleniyor. Peki, ödül oyununu kim kazandı ve eleme adayı kim?

TV8 kanalının sevilen programı Survivor Allstar'ın büyük heyecana sahip oyunları devam ediyor. 3 Ocak günü itibari ile yarışma, iddialı yarışmacıları ile büyük yankı uyandırıyor. Yarışmanın sıkı takipçileri son dakika gelişmeleri takip ediyor ve bugün yayımlanan programda, ödül oyunları ve dokunulmazlık oyunlarından sonra ilk haftanın elenecek olan yarışmacının ismi de açıklanacak. Peki, Survivor Allstar yarışmasında ödül oyununu kim kazandı?, 3 Ocak günü yayımlanan yarışmanın eleme adayı hangi isim oldu? İşte detaylar...

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor yarışmasında dün akşam mavi takım dokunulmazlık oyununu kaybetti. Bu sonucun ardından eleme konseyinde yarışmacılar adadan ayrılmasını istedikleri kişiyi oyladılar.

Oylama sonunda en çok ismi yazılan yarışmacı Yaman oldu. Yaman, böylece sezonun ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Doğukan'ın yanına eleme adayı olarak katıldı.

SURVİVOR PERFORMANS BİRİNCİSİ KİM?

Acun Ilıcalı, ada konseyinde yarışmacıların performanslarını değerlendirme sonuçlarını açıkladı ve her iki takımdan da birer ismi ödüllendirdi. Kırmızı takımda Merve Aydın, hem bireysel hem de takım oyunlarında gösterdiği başarıyla performans birincisi seçildi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star'da, ikinci günün dokunulmazlık oyunu heyecanlı anlara sahne oldu. Kırmızı ve mavi takım, eleme potasına girmemek için kıyasıya yarıştı. Oyunun ilk ayağında kadınlar, ikinci ayağında ise erkekler mücadele etti. Kadınlar arasında gerçekleşen oyunu, Merve'nin Seda'ya karşı üstünlüğü ile kırmızı takım 7-8'lik skorla kazandı.

Erkekler arasında ise Furkan ve Turabi'nin rekabeti göz doldurdu. Turabi'nin Furkan'ı geçerek attığı sayı ile kırmızı takım, erkekler mücadelesini de 1-0 kazanarak 2. dokunulmazlık oyununu da almış oldu. Böylece kırmızı takım, eleme potasından uzak kalmayı başardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.