Yalnızca kimlik yetiyor Başvuranların 25 Bin TL hesabına yatacak

Yalnızca kimlik yetiyor Başvuranların 25 Bin TL hesabına yatacak
Vakıfbank, acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara haberi verdi. Yeni bir kredi kampanyasıyla, 18 ile 65 yaş arasındaki herkes kolayca ihtiyaç kredisi alabilecek. Gelir belgesi istenmeyen ve sadece T.C. kimlik numarasıyla başvurulan bu kampanyadan yararlanabilir.

Bu kampanya ile Vakıfbank, bireysel müşterilerine uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sunmaktadır. Bireysel müşteriler, 25.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi taleplerini Vakıfbank mobil uygulamasından hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirler. Kredi başvuruları, müşterilerin kredi notu, gelir durumu ve vergi borcu olup olmadığı gibi kriterlere göre değerlendirilmektedir. Kredi onayı alındığında, müşteriler diledikleri zaman hesaplarına aktarılan kredi tutarını kullanmaya başlayabilirler.

thumbs-b-c-babc3fe0ca590a9d9d0cbfc1b3461db0.jpg

Bu kampanya, acil nakit ihtiyacı olan müşteriler için özel olarak tasarlanmıştır. Finansal gereksinimlerinizi hızlı bir şekilde karşılamak için vakit kaybetmeden başvuru yapabilirsiniz. Emekli müşteriler de bu fırsattan yararlanabilir; tek şart Vakıfbank'ta maaş müşterisi olmalarıdır. Maaş müşterisi olan emekliler, Vakıfbank aracılığıyla ihtiyaç kredisi alabilirler.

Vakıfbank, müşterilerine acil nakit ihtiyacını giderme ve gelir belgesi istemeden başvuru yapma olanağı sağlayan hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.