Survivor All Star'da ilk ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor All Star'da ilk ödül oyununu hangi takım kazandı
1 Ocak 2024 itibari ile Survivor All Star yeni sezon hayatına başladı. Adaya gelen yarışmacılar, ayağının tozu ile parkurlarda ter döktü. Peki, ilk ödül oyununu hangi takım kazandı?

Uzun süredir ekranlarda yerini alan Survivor programı, Survivor All Star 2024 ile 1 Ocak tarihinden itibaren yeni sezonuna hayat verdi. İlk bölümü ile Survivor, fırtınalar estirdi. İzleyiciler, birbirinden iddialı isimlerin yarışlarını izlemek için ekranlara kitlendi. Yarışmayı izleyenler veya kaçıranlar ise "Survivor All Star'da ödül oyununu hangi takım kazandı?" şeklinde internette sorgulamaya başladı. Peki, Ödül oyununu ve dokunulmazlık ödülünü kimler kazandı? İşte detaylar...

SURVIVOR ALL STAR MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI

Damla Can, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Yasin Obuz, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Begüm Yücetan, Yiğit Poyraz, Sahra Işık, Yunus Emre, Nefise Karatay, Furkan Kızılay.

323232.jpg

SURVIVOR ALL STAR KIRMIZI TAKIM YARIÇMACILARI

Bozok Gören, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Gizem Memiç, Sercan Yıldırım, Doğukan Manço, Turabi Çamkıran, Aleyna Kalaycıoğlu, Ersin Korkut, Özgür Tetik, Merve Aydın, Pınar Saka, Berna Gözbaşı.

45646484.jpg

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Mavi takım, Survivor All Star'da ilk ödül oyununu büyük bir başarıyla kazandı. 5-2'lik skorla rakiplerini geride bırakan mavi takım, halat çekme oyununda üstünlük sağladı. Tahta platformu ele geçiren mavi takım, ödül olarak pirinç, patates, un ve yağ aldı. Bu ödül, mavi takımın enerjisini ve morallerini yükseltti. Mavi takım, Survivor All Star'da ilk ödül oyununun galibi oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.