Ali Atay'dan flaş karar 'Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor'

Ali Atay'dan flaş karar 'Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor'
Ölümlü Dünya 2 gişe girdiği andan itibaren birçok kişinin ve sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Ölümlü Dünya 3'ün gelip gelmeyeceği hakkında konuşan Ali Atay'dan seyircilere sevindiren haber geldi.

2018'de vizyona giren ve büyük ilgi gören 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi 'Ölümlü Dünya 2', 1 Aralık'ta vizyona girmesinden bu yana seyirciden beklediği ilgiyi aldı. Gişe rekorları kıran filmin Ölümlü Dünya 3'ünde gelip gelmeyeceği hakkında soruları yanıtlayan Ali Atay filmleri 100 dakikaya sığdırmak zor ifadelerine yer verdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına konuk olan oyuncu ve yönetmen Ali Atay, "Ölümlü Dünya filminin üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum. Şimdi başka bir şeyler yapmak istiyorum. Bence devamının olmaması gerekiyor zaten." dedi.

204113144-olumlu-dunya.jpgAli Atay konuşmasının devamında, Hatta birinci filmin sonunda bütün karakterler ölüyordu. Hepsini bayağı kıyımdan geçirdik. Ama ölürken bile çok sinir bozucu anlar vardır.

olumlu-dunya-2-filmi-ne-zaman-cikacak-olumlu-15985349-3633-amp.jpg"DİZİ OLARAK YAPABİLİRİM"

Sonra kıyamadık. Mesela 100 dakikaya, 110 dakikaya o karakterlerin o hikayenin sıkışması benim de hoşuma gitmiyor. Daha uzun uzun anlatmak istiyorum hepsini. Daha fazla hikayesini anlatmak istiyorum. Ölümlü Dünya’nın devamını dizi olarak yapabilirim" dedi.

olumlu-dunya-pclz-cover.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.