Ünlülerin yılbaşı kazancı dudak uçuklattı

Ünlülerin yılbaşı kazancı dudak uçuklattı
Ülkenin dört bir yanında coşkuyla kutlanan yeni yılda konser veren sanatçıların sahne performansları için aldıkları rakam duyanları hayrete düşürüyor.

Her sene olduğu gibi bu sene de yurt genelinde coşkulu yılbaşı kutlamaları yaşandı. Sokaklar, caddeler gece boyunca ışıl ışıldı. Gönüllerde taht kurmuş birçok sanatçı yılbaşı gecesi hayranlarıyla konserlerde buluşarak sevilen parçalarını seslendirdi. Yılbaşı konserlerinde ünlü isimleri aldıkları ücretler hayranlarını hayrete düşürdü.

KİM NE KADAR KAZANDI?

Bir dönemin sevilen dizisi Asmalı Konak'ta başrol oynayan ama ünlü şarkıcı Özcan Deniz yılbaşı sahnesi için 4 Milyon TL istedi. Sahnede giydiği cesur kostümler ve sahnedeki şovlarıyla hayranlarının takdirini kazanan Hadise de Özcan Deniz gibi 4 Milyon TL talep etti.

HAYRANLARINI HAYRETE DÜŞÜRDÜLER

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen kariyer çıkışını Emrah Karaduman'la imza attığı parçalarla yakalayan Aleyna Tilki - 2 Milyon TL istedi. Sesi ve sempatikliğiyle şöhret basamaklarını hızla çıkan ise Murat Boz - 3.6 Milyon TL talep etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.