Yalı Çapkını’nın final bölümü sızdırıldı 'Kimse bu detayı beklemiyordu'

Yalı Çapkını’nın final bölümü sızdırıldı 'Kimse bu detayı beklemiyordu'
Star TV’nin her hafta merakla beklenen dizisi Yalı Çapkını’nda finalle ilgili öyle bir detay sızdırıldı ki izleyicinin keyfi fena halde kaçtı.

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını, başarılı oyuncuları her hafta cuma günleri bir araya getiriyor. İzleyiciyi yeni bölümlerindeki heyecanla ekran başına kilitleyen fenomen dizi ile ilgili şoke eden bir detay paylaşıldı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Diren Polatoğulları ve Gözde Kansu gibi deneyimli ve sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını’nın final bölümünde yaşanacak gelişmeler sızdı.

yali-capkini2-001.jpg

REYTİNG YARIŞINDA MAĞLUP OLDU

Gecce.com.tr’deki habere göre; Star TV’nin en sevilen yapımlarından biri olan Yalı Çapkını, Cuma günleri eş zamanlı olarak Show TV’de ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisi ile daha fazla yarışamadı.

Kızılcık Şerbeti’nin her hafta yüksek reytinglerle izleyici toplamasının ardından Yalı Çapkını’nda düşüşler meydana geldi ve söylentilere göre dizi final yapma kararı aldı.

yali-capkini-001.jpg

FİNALDE O KARAKTER HAYATINI KAYBEDİYOR

Sızdırılan bilgilere göre dizinin esas hikayesindeki detaylar gün yüzüne çıktı. Henüz iddia olarak konuşulan detaylara göre Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit Korhan karakteri hayatını kaybediyor.

Ancak bu iddialar henüz sadece söylenti olarak kaldı. Diziye yakın kaynaklardan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Mert Ramazan Demir’in veda edip etmeyeceği dizinin ilerleyen bölümlerinde netlik kazanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.