Cezaevinden röportaj ‘ilk kez açık açık konuştu 'Kara para' cevabı dikkat çekti

Cezaevinden röportaj ‘ilk kez açık açık konuştu 'Kara para' cevabı dikkat çekti
Vergi kaçırma ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat’tan ilk kez çarpıcı bir röportaj geldi.

Sosyal medyadaki söylemleri ve yaptığı davranışlarla hakkında soruşturma başlatılan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat, gazetecilere röportaj verdi. Polat’ın sözleri çok konuşulmaya başlandı.

Habertürk TV, avukatı aracılığıyla Dilan Polat ile bir röportaj yaptı. Röportajda haklarındaki suçlamalardan Şule’ye, eşi Engin Polat ile iletişiminden haklarında çıkan haberlere kadar detay veren ünlü fenomenin sözleri dikkat çekti.

“KARA PARANIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM”

Aşırı lüks yaşamıyla ve söylemleriyle MASAK takibine takılan Dilan Polat ve Eşi Engin Polat hakkında başlatılan soruşturma, kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlarla cezaevinde bitmişti. Türkiye’nin konuştuğu isim, avukatı aracılığıyla röportaj verdi.

dilan-polat2.jpg

Kendisine yöneltilen suçlarla ilgili sorulanlara çarpıcı cevaplar veren Dilan Polat, “Hayatımda kara paranın ne olduğunu bilmiyorum. Biz çalışarak kazandık. Biz kozmetik ürünü imalatı ithalatı da yapmıyoruz. Uyuşturucu konusu da iftiradır. Ne kara para ne bahis ne de uyuşturucu suçu değil. Bunların tamamı iftira ve bu iftiralara artık dayanamıyorum” ifadelerini kullandı.

dilan1.jpg

PİŞMANLIĞINI DİLE GETİRDİ

Polat, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyordu. Gösterişli paylaşımlarını birilerini kızdırmak için yaptığını da dile getirmişti. Polat cezaevinden verdiği röportajında, yaptığı paylaşımların gündelik hayatını yansıtmadığını, takipçileri için paylaştığını ve pişman olduğunu vurguladı. “Keşke hiç yapmasaydım ve pişmanım” diyen Polat, kendisi tutuklandıktan sonra villasına akrabalarını getirip eğlenen Şule içinse üzüldüğünü ifade etti.

MAL VARLIĞININ İADE EDİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Polat’ın cezaevinden verdiği röportajda suçsuz olduğunu dile getirdiği, bu sebeple mal varlığını kaybettiğini düşünmediği ve yargılama sonunda kendilerine iade edileceğini düşündüğü söylendi. Şu an mal varlığını önemsemediğini söyleyen Polat, tek amacının çocuklarına kavuşmak olduğunu söyledi.

dilanpolat3.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ FOTOĞRAFI İLE İLGİLİ KONUŞTU

Kendisine sorulan şampiyonlar ligi fotoğrafıyla ilgili de konuşan Dilan Polat, “Bu kişilerden sadece dördü benim franchise anlaşmam olan kişiler. Bunun dışında bunlarla ticari vs bağlantım yok. Masadaki herkes için çok üzüldüm. Yıllar önce arkadaş ortamında çekilen fotoğrafın yalan haberler oluşturmasına çok üzülüyorum. Bu kişilerle başka bir bağlantım yoktur” dedi.

Eşiyle haftada bir gün telefonda konuştuklarını söyleyen fenomen isim, her gün ağladığını, dua ettiğini, hastalanmaktan korktuğunu ve ailesini özlediğini belirtti. Ayrıca kardeşi ile aynı koğuşta kaldığı da öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.