'Dilan Polat’ın en yakınındaki kişiydi' O isim açtı ağzını yumdu gözünü

'Dilan Polat’ın en yakınındaki kişiydi' O isim açtı ağzını yumdu gözünü
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin olaylı bir şekilde tutuklanıp cezaevine gönderilmelerinin ardından son dönemde çok konuşulmaya başlanan isimden zehir zemberek sözler geldi.

Kara para aklama, vergi kaçırma suçlarından MASAK takibine alınan, ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili sular durulmuyor. Olaylı şekilde tutuklanan Polat çiftinin çevresinde yer alan kişiler de konuyla alakalı zarar görmüş, gündeme gelmişti.

dilan1.jpg

SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI PAYLAŞIM ŞAŞIRTMIŞTI

Son dönemde adından söz ettiren ve ifadeleriyle gündemden düşmeyen Polat çiftinin yardımcısı Şule, Dilan Polat’a zehir zemberek sözler söylediği iddiasıyla yeniden konuşulmaya başlandı.

En son sınır dışı edilerek Özbekistan’a gönderilen Şule’nin “Millet olarak rahatlayın, alnım ak olarak gidiyorum” şeklindeki sözleri tepki çekmişti. Dilan Polat ile can ciğer kuzu sarması olan isim yeni sözleriyle gündeme bomba gibi düştü. Akıl almaz ifadeleri dikkat çekti.

dilan2.jpg

DİLAN POLAT İLE ARALARINDAN SU SIZMIYORDU

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Dilan Polat ve yardımcısı Şule’nin araları tutuklama kararından sonra açıldı. Özbekistan uyruklu yardımcı Şule, tutuklama kararı sonrasında Polat çiftinin lüks villasına kendi akrabalarını getirip paylaşımlar yapmış, Dilan Polat’ın kıyafetlerini giymişti.

“SİZİN SAÇMALIKLARINIZDAN KIYMETLİ”

Sınır dışı edilme kararından sonraki sözleriyle de gündemden düşmemişti. Çok konuşulan isimden yeni tartışmaların fitilini ateşleyecek bir skandal paylaşım geldi.

Dilan Polat’a gönderme yaptığı düşünülen paylaşımda Şule’nin, “Beni yoran insandan uzaklaşıyorum. Benim canım sizin saçmalıklarınızdan daha kıymetli. Bırakın kendi doğru bildiklerinde boğulsunlar" sözlerini söylemesi dikkat çekti.

dilan3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.