Kızılcık Şerbeti’nde aileler çatırdıyor ‘Abdullah’ın aşkı ‘Alevleniyor’

Kızılcık Şerbeti’nde aileler çatırdıyor ‘Abdullah’ın aşkı ‘Alevleniyor’
Kızılcık Şerbeti dizisinin 44’üncü bölümünün yeni fragmanı geldi. Yeni bölümde Abdullah ve Alev, Pembe’nin karşısına dikiliyor. Pembe’nin hışmı önce Doğa’ya sonra da Nursema’ya dönüyor.

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, her Cuma akşamı seyircisinin karşısına çıkıp yeni heyecanlara sürüklüyor. Geçtiğimiz Cuma tüm izleyiciyi etkisi altına alan yasak aşkın ortaya çıkışı, yeni haftanın da en çok işlenen konusu olacak gibi görünüyor. 22 Aralık 2023 Cuma akşamı ekranlara gelmesi beklenen yeni bölümde ailelerin çatırdaması yeni depremleri ortaya çıkarıyor.

DİZİNİN 44. BÖLÜMÜNÜN İLK FRAGMANI GELDİ

Kızılcık Şerbeti dizisinin 44. Bölümünün ilk fragmanı yayına girdi. Sevenlerini şaşırtmayı seven dizinin gelecek bölümünde Abdullah ve Alev aşkının doludizgin başladığı ve iki sevgilinin kendi ailelerinin karşısına dikildiği görülüyor. Abdullah ve Alev aşkının açığa çıkması, iki aileyi adeta dağıtıyor.

Eşi Abdullah’ı Alev’e kaptıran Pembe’nin öfkesi dinmiyor. İlk şoktan çıkan Pembe, Doğa’yı da karşısına alıyor. Olanların suçlusu olarak gördüğü Doğa’nın karşısına dikilen Pembe, Doğa’nın kendisine söylediği sözlere daha da öfkeleniyor. Doğa, “Oğlunuz beni aldattığında elinin kiri demiştiniz, sizin başınıza gelince ne değişti” sorusunu yöneltiyor.

kizilcik2.jpg

YENİ AŞK MI KIVILCIMLANIYOR?

Kıvılcım ve Ertuğrul cephesinde yeni gelişmeler meydana geliyor. Ertuğrul, “Uyanır uyanmaz ilk senin sesini duymak istiyorum, hayatımda ne var ne yok, her şeyi seninle paylaşmak istiyorum” dediği Kıvılcım ile sonunda bir araya geliyor. Kıvılcım ise annesinden Ömer’in durumunun kritik olduğunu öğrenip şaşkınlığa uğruyor.

Öte yandan yeni fragmanda Kıvılcım’dan Alev’e “Çok üzüleceksin ama çok geç olacak” uyarısının geldiği görülüyor.

EVDEN KOVULANLAR VE EVİNİ TERK ETMEK İSTEYENLER

Yeni bölümde yaşamı değişen karakterlerin olacağının sinyalleri fragmana yansıyor. Alev annesi tarafından evden kovuluyor. Arayı bulmaya çalışan yine Kıvılcım oluyor.

Evden gitmek isteyen Doğa ise Pembe engeliyle karşılaşıyor. “Sen istediğin yere gidebilirsin ama torunum burada kalacak” diyen Pembe, bebeğin pusetine yapışıyor.

AİLE İLE YÜZLEŞME

Yeni bölüm fragmanında tüm aile Abdullah’ın karşısına dikiliyor. O sırada Alev çıkageliyor ve Abdullah’a “seni yalnız bırakmak istemedim” diyor. Olayların yeni bir boyut kazandığı karşılaşmada Alev’in “Hepsi her şeyi biliyordu. Nursema her şeyi duymuş” demesi üzerine Pembe’nin sorgulayıcı bakışları Nursema’ya dönüyor. Gelecek bölümde Nursema ile Pembe arasındaki gerilimin nasıl kaybolacağı izleyici tarafından merak konusu oluyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 44. BÖLÜM NE ZAMAN? KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM

Kızılcık Şerbeti dizisinin 44. bölümü 22 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.00’de ekranlara gelecek. Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanıyor diye soranların her cuma akşamı dizinin yeni bölümlerinin yayınlandığını bilmeleri gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.