Mabel Matiz’in ödül tepkisi sosyal medyanın gündemine oturdu 'İlan sitesinde o detayı görenler şaşkına döndü'

Mabel Matiz’in ödül tepkisi sosyal medyanın gündemine oturdu 'İlan sitesinde o detayı görenler şaşkına döndü'
Mabel Matiz Altın Kelebek ödüllerine tepkisini ortaya koydu. Ünlü şarkıcı, 2019 yılında aldığı ödülü internette 5 TL’ye satışa koydu.

Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Birçok sanatçının ödüle layık görüldüğü Altın Kelebek Ödül Töreni, bu yıl bazı sanatçıların tepkilerini üzerinde topladı.

mabel1.jpg

Bu yıl ödüle layık görülmeyen Reynmen’in tepki göstererek 2020 yılında aldığı En İyi Şarkı Ödülünü çöpe atmasının ve bu anları sosyal medyada paylaşmasının üzerine bir hamle de Mabel Matiz’den geldi. İlginç tepki, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

odul1.jpg

“SADECE BİR KERE ELE ALINDI”

Bu yıl ödül alması beklenen ancak herhangi bir ödül verilmeyen başarılı isimlerden Mabel Matiz, bu duruma bir hayli şaşırıp göndermeli paylaşımlarıyla bir süredir konuşuluyordu.

Ünlü isim, bununla da yetinmeyip, 2019 yılında layık görüldüğü ‘En İyi Klip’ dalındaki Altın Kelebek ödülünü bir ilan sitesinde satışa çıkardı.

Matiz’in ödülünü 5 TL’ye satışa koyduğu, açıklamasınaysa “Sadece bir kere ele alındı. Alındığı günden beri kolide duruyor, çiziği bile yok. En iyi klip, 2019… Toplu satın alım için mesaj atabilirsiniz” notunu düştü.

090deb6d-e9c1-4be9-b99b-0457bb084f54.jpg

İlanı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi ve sosyal medyada kısa sürede paylaşılmaya başlandı. Ünlü isim, sosyal medya platformunda konuya dair paylaşım yapan kişilerin gönderilerini beğendi.

ÖDÜL ALAMAMASI ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLMUŞTU

Bu yıl ödül alması beklenen ve 49. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde en çok dinlenen şarkılardan "Antidepresan" ile En İyi Erkek Şarkıcı ve En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı olmak üzere iki dalda aday gösterilen ünlü isme hiçbir ödül verilmemesi eleştirileri beraberinde getirmişti.

aday gösterilen Matiz’in hiçbir ödül almaması eleştirilere neden olmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.