Metrobüste uyuşturucu hazırlayıp sosyal medyada paylaştılar 'Narkotikten 3 kadına operasyon'

Metrobüste uyuşturucu hazırlayıp sosyal medyada paylaştılar 'Narkotikten 3 kadına operasyon'
İstanbul’da akıl almaz bir olay daha yaşandı. Metrobüse binen 3 genç kadın iddiaya göre, uyuşturucu madde hazırlayıp sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Seyir halinde olan metrobüste iddiaya göre, uyuşturucu madde hazırladı kadınlardan bir tanesi o anları cep telefonuna kaydetti.

Sosyal medyaya bomba gibi düşen görüntülerin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri harekete geçti. Uyuşturucu hazırlayan kadınlar Ceren A., Melike D. Ve Yaren A. Olduğu tespit edildi.

aw100585-07.jpg

Esenyurt’ta yaşayan kadınların evine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 3 kadın yakalandı ev ise didik didik aranmaya başlandı.

METROBÜSTE UYUŞTURUCU HAZIRLADILAR

Emniyette ifadesi alınan Ceren A.’ya “Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek” suçlarından adli işlem yapıldı.

aw100585-01.jpg

Emniyette işlemleri tamamlanan Ceren A. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Görüntülerdeki diğer iki kadın olan Melike D. ve Yaren A.’ya da “Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek” suçlarından adli işlem yapıldı.

aw100585-02.jpg

ADLİ KONTROLE SERBEST KALDILAR

Melike D. ve Yaren A. sevk edildikleri adliyeye çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

aw100585-08.jpg

aw100585-09.jpg

aw100585-03.jpg

aw100585-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.