Andre Onana kalesinde devleşti 'Altay Bayındır'ın forma şansı iyice azaldı'

Andre Onana kalesinde devleşti 'Altay Bayındır'ın forma şansı iyice azaldı'
Dün oynanan Liverpool, Manchester United maçının ardından tecrübeli kaleci Andre Onana’nın sergilediği performans sonucu Altay Bayındır’ın forma şansı daha da azaldı.

İngiltere Premier Lig’in 17. Haftası kapsamında karşı karşıya gelen Manchester United ve Liverpool’un nefes kesen mücadelesi spor dünyasını bu maça kilitlemişti.

Anfield Stadı'nda Manchester United'ı ağırlayan Liverpool, üstün oyununa rağmen sahadan 0-0’lık bir skorla ayrılmak zorunda kaldı.

0-0 sonuçlanan maçın ardından Liverpool, 38 puanla haftayı ikinci sırada tamamladı. Manchester United ise 28 puanla 7. sırada yer aldı.

Fakat maçın skorundan ziyade en çok konuşulan şey, Manchester United'da bir süredir sert eleştirilerin odağı haline gelen Andre Onana oldu.

Yüzde 69 topla oynama istatistiğine sahip olan Liverpool, Manchester United kalesine 34 şut çekti. Fakat Andre Onana, gösterdiği başarılı performans ile bu şutların gole dönmesine engelledi. Onana’nın bu kritik maçta sergilediği başarılı performansı ile Altay Bayındır’ın forma bulma şansı iyice azalmış oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.