Hasan Arat takımı baştan inşa ediyor ‘3 dünya yıldızını kadroya katacak’

Hasan Arat takımı baştan inşa ediyor ‘3 dünya yıldızını kadroya katacak’
Kısa süre önce Beşiktaş’ın yeni başkanı seçilen Hasan Arat, takımın eksiklerini gidermek için çalışmalarına hızla başladı. Bu kapsamda dünya devlerinden 3 yıldız oyuncuyu kadroya katmak için canla başla çalışıyor.

Kısa süre önce değişen Beşiktaş'ın yönetiminin ilk icraatı, takımdaki sıkıntıyı gidermek adına 5 futbolcusunu kadro dışı bıraktı ve bir transfer haritası oluşturdu.

Elde ettiğimiz bilgilere göre, Hasan Arat iş birliği anlaşması yaptığı, Al Nassr, Paris Saint Germain ve Chelsea’nin yıldız oyuncularından birer tanesini Beşiktaş kadrosuna katmak için harekete geçti.

Başkan Arat ilk olarak Beşiktaş taraftarının yıllardır özlemini çektiği Anderson Talisca için girişimlerde bulunacak. Yıldız orta saha oyuncusunu tekrar kadroya katmak için Al Nassr’ın sınırlarını zorlayacak.

whatsapp-image-2023-12-17-at-10-24-59.jpeg

Beşiktaş, Talisca hamlesinin ardından Fransız devi PSG’nin kapısını dayanacak. PSG’nin yıldız orta saha oyuncusu Carlos Soler için girişimler başlayacak. Asıl amaç, 26 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle takıma katmak. Eğer bu plan başarı ile sonuçlanmaz ise kiralama seçeneği masaya yatırılacak.

whatsapp-image-2023-12-17-at-10-25-38.jpeg

Savunma hattına lider özellikli bir isimi takıma katmak adına Chelsea’nin yıldız stoperi Malang Sarr için görüşmeler başlayacak.

whatsapp-image-2023-12-17-at-10-26-22.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.