Melike Şahin’in açıklaması hayretler içinde bıraktı 'Sosyal medyanın diline düştü'

Melike Şahin’in açıklaması hayretler içinde bıraktı  'Sosyal medyanın diline düştü'
Öğretmenler Günü’nde İBB Kültür Sanat sahnesine çıkması planlanan Melike Şahin, son dakikada konserini iptal edince tepki toplamıştı. Verdiği yeni röportajdaki açıklamaları sosyal medya kullanıcıları tarafından alakasız bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen konser programında sahne almaya hazırlanan ancak kötü hava koşullarını bahane ederek son dakikada sahneye çıkmayan Melike Şahin, konsere gelen seyircilerin tepkilerini üzerine çekmişti.

melike-sahin.jpg

Şahin, hayal kırıklığı yaşattığı için özür dilemiş, konunun kendisiyle alakalı olmadığını savunmuş, programın iptali sonrasında yaptığı açıklamalarla haklılığını ispatlayamamış, sahneye çıkmadığı için hatalı bulunmuştu. O gün konsere gidip saatlerce Şahin’in sahneye çıkmasını bekleyenler sosyal medyadan Şahin’e tepki yağdırmıştı.

Tüm bu olanların üzerinden zaman geçmesine rağmen Şahin, kendini savunmayı sürdürdü. Son olarak verdiği söyleşide kadın olduğu için linçlendiğini vurgulayan Şahin, sosyal medyanın adeta diline düştü.

melike-sahin-kimdir-melike-sahin-nereli-kac-yasinda-evli-mi.webp

‘NEDEN ERKEK SANATÇILAR KONUŞULMUYOR’

Şarkıcı Melike Şahin, Alper Bahçekapılı’ya röportaj vererek yaşananlara açıklama getirdi. Ünlü şarkıcı, kadın olduğu için linçe maruz kaldığını dile getirdi. Neden erkek sanatçıların ya da oyuncuların yaptıklarının günlerce konuşulmadığını sorguladığı sözlerle dikkat çeken Şahin’in bu sözleri, sosyal medya kullanıcılarının “ne alakası var” yorumlarını yapmasına neden oldu. Şarkıcı, hatasını kabul etmediği gerekçesiyle eleştirildi.

Şarkıcı, sözlerinin devamında "Başarılı kadın sanatçı olmanın bedelini ödüyorum" diyerek tepkileri bir kez daha üzerine çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.