Sincanlı Erkal hakkında akılalmaz iddia ‘İnci Taneleri dizisiyle gündeme gelmişti

Sincanlı Erkal hakkında akılalmaz iddia ‘İnci Taneleri dizisiyle gündeme gelmişti
Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde günlerce Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansının konuşulduğu sahneye sazıyla eşlik eden Erkal Sonel hakkında ortaya atılan iddia kan dondurdu. Sonel’in iki kadını kaçırıp alıkoyduğu ve birini kürtaja zorladığı öne sürüldü.

Hazar Ergüçlü’nün günlerce dillerden düşmediği pavyon sahnesiyle İnci Taneleri dizisi bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği dizi ile ilgili bambaşka bir olay daha ortaya çıktı.

gdubxbtwwaa-ah9.jpg

Gazeteci Evrim Kepenek’in haberine göre, dizinin dikkat çeken pavyon sahnesinde Hazar Ergüçlü’ye eşlik eden, dizinin müziklerini yapan ‘sazcı’ olarak dizide bulunan Erkal Sonel ile ilgili akılalmaz iddialar ortaya atıldı. Sonel’in pavyonda çalışmak zorunda kalan iki kadını kaçırıp iki gün boyunca depoda alıkoyarak içlerinden birini, kendi bebeğini taşıdığı için tehdit edip kürtaja zorladığı öne sürüldü.

SONEL PROGRAMA KATILMIŞTI

Demet Akalın ve Jess Molho’nun sunuculuğunu yaptığı ‘Demet ve Jess’le Gel Konuşalım’ isimli programa katılan Erkal Sonel, burada iki çocuğu olduğunu söylemiş, onları sevdiğini anlatmıştı.

Sonel’in açıklamaları üzerine geçmişte yasak aşk yaşadığı kadın ve kadının Sonel’den olan çocuğu yayını izleyerek kötü hissettikleri gerekçesiyle gerçek ortaya çıktı. İddialara göre geçmişte pavyonda çalışmak zorunda kalan Merve adlı kadın ve bu kadından olan 8 yaşındaki çocuğu ile görüşmeyen Sonel, kadını hamile olduğu dönemde kürtaja zorladı. Üstelik bunun için kadını ve bir arkadaşını kaçıran Sonel, uzun iknalar ve tehditlerden sonuç alamadığı için kadınları iki gün boyunca depoda tuttu.

281087.webp

EVLİ OLDUĞU İÇİN İSTEMEDİ

İddiaların odağında bulunan Sonel’in, o dönemde eşinin durumdan haberdar olması sonucu Merve adlı kadından çocuğunun dünyaya gelmesini istemediği ve ilişkiyi bitirmeye çalıştığı öne sürüldü. Babalık davası açtığını söyleyen kadın, o dönemde nafaka bağlandığını ve Sonel’in çocuğunu belki üç kere gördüğünü ifade etti. Programa çıkan Sonel’in çocuğundan bahsetmemesi nedeniyle 8 yaşındaki çocuğunun çok üzüldüğünü ifade eden kadın, çocuğunun onurunun kırıldığı gerekçesiyle özür dilemesini istedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.