Lüks villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığı iddia ediliyordu 'Cem Yılmaz'dan flaş açıklama geldi'

Lüks villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığı iddia ediliyordu 'Cem Yılmaz'dan flaş açıklama geldi'
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Levent'teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığı yönündeki haberlerle ilgili tepki gösterdi.

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasını 100 milyon liraya satmaya karar verdiği iddia ediliyordu.

Cem Yılmaz on X: "İstanbul da 120.gösterimi geride bıraktım 240.000 biletli kişiye ulaşan gösterime hem İstanbul da hem Avrupa turnesi ile devam edeceğim. ???? #DEPP https://t.co/UeqMOWaQa0" / X

"MAKSATLI BİR ŞEYE DÖNÜŞTÜ"

X hesabından açıklama yapan Yılmaz, "Bugün tuhaf bir şekilde curcuna yapılan fotoğraf, drone çekimi vs ile haber yapılan 'evini satıyor' haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı bir şeye dönüştü" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Özel yaşamına dair yapılan bu tür haberlerin şaka olmaktan çıkıp maksatlı bir hale geldiğini belirten Cem Yılmaz, haberin gerçeği yansıtmadığını ve üzerinde drone çekimi gibi gereksiz detayların eklenmesinin rahatsız edici olduğunu vurguladı.

Cem Yılmaz'dan yeni tek kişilik stand-up gösterisi: CMXXIV | N-Life

"GÜLMEDİM, KOMİK DEĞİL"

Yılmaz, "Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba?" sorusuyla da olayın arkasındaki niyeti sorguladı. "Uydurma olduğu gibi evin üstünde drone ne?!?! O kısmı enteresan… Gülmedim, komik değil" diyerek tepkisini net bir şekilde ortaya koydu.

Ekran Alıntısı

Cem Yılmaz, özel hayatının gizliliğine saygı gösterilmesi çağrısında bulunarak bu tür haberlere karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.