Özcan Deniz Kızıl Goncalar dizisinden ayrılıyor mu ' Ateş püskürdü'

Özcan Deniz Kızıl Goncalar dizisinden ayrılıyor mu ' Ateş püskürdü'
Ekranların tartışmalı dizisi Kızıl Goncalar'da ayrılık rüzgarı mı esiyor?

Yayın hayatına Fox TV ekranlarda başlayan Kızıl Goncalar dizisi, ilk bölümüyle eleştirilerin hedefi olarak, büyük tepki toplayınca RTÜK'ün radarına girmişti. Dizi yapılan incelemeler sonucunda 9 milyon TL idari para ve iki kez program durdurma cezası aldı. Bu gelişmenin ardından sanat camiasından bazı isimler karara tepki gösterirken, bazı isimler ise sessizliğini korudu. Dizinin yayından kaldırılacağı endişesi ise halen sürüyor.

ÖZCAN DENİZ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Senaryo gereği seküler bir aile babası olarak tanımlanan Levent karakterine hayat veren Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in diziden ayrılabileceği bir süredir gündeme gelen iddialar arasında yer alıyordu. Ünlü sanatçı ise konuya ilişkin bir açıklama yapmamıştı. Ancak sessizliğini bir İnstagram paylaşımı ile bozdu.

SESSİZLİĞİ BOZDU

Deniz, diziye yönelik yapılan ahlaksızlık suçlamalarına isyan etti.

Dizinin yayın tarihini de duyuran oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak'ta yeniden ekranlardayız."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.