Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin asker kaçağı çıktı' Ben bu saç, bu kirpikle nasıl askere gideyim'

Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin asker kaçağı çıktı' Ben bu saç, bu kirpikle nasıl askere gideyim'
Tiktok'un hal ve hareketleriyle gündemden düşmeyen fenomenlerinden biri de Mükremin Gezgin, en son bebek skandalı ile anılan isim bu kezde asker kaçağı çıktı.

Sosyal medya platformu Tiktok'ta içerik üreten Mükremin Gezgin paylaştığı video ile takipçilerini şaşkına çevirdi.Platformdaki değişik içerikleriyle bilinen ve bu sebeple de zaman zaman takipçilerinin eleştiri oklarına maruz kalan Gezgin'in videoda söyledikleri gündem yarattı.

ASKER KAÇAĞI ÇIKTI, İSYAN ETTİ

Geçirdiği estetik operasyonlarla gündem olan fenomen, platformun sansasyonel isimlerinden biri olarak biliniyor. Söz konusu videoda askerliğe çağrıldığını ifade eden fenomen"Ben bu tırnakla mı bu saçla mı bu kirpikle mi askere gideceğim? Devletime kurban olayım, Devletime boynum kıldan ince onlar o kadar çok seviyorum." ifadelerini kullanarak şaşkınlığını anlatmaya çalıştı. Takipçilerinden duruma yönelik farklı yorumlar geldi.

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin Tiktokta ürettiği içeriklerle populerliği yakaladı. Ardından gündeme bomba gibi düşengebelik paylaşımları ile popülerliği artan Gezgin, Tiktok’ta 1 milyon 100 bin takipçi sayısına ulaşırken Instagram’da ise 112 bin takipçiye sahip.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.