Gupse Özay ile Barış Arduç düşman çatlattı ‘Galada romantik anlar’

Gupse Özay ile Barış Arduç düşman çatlattı ‘Galada romantik anlar’
Gupse Özay’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü canlandırdığı Lohusa filminin galası yapıldı. Barış Arduç’un eşi Gupse Özay’ı öpücüklere boğması galaya damga vurdu ve kısa sürede günün en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

Gerçek hayatta yaşanan olaylara odaklanan ‘Lohusa’ filminin galası gerçekleştirildi. Yapımcısının Muzaffer Yıldırım olduğu, yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin başrolünde yer alan Gupse Özay, aynı zamanda filmin senaryosunu kaleme aldı. Filmin düzenlenen galasında çok sayıda ünlü isim bulundu.

lohusa-filminin-afisi-yayinlan-1702564278-whgmx9.webp

Senaryosunu yazdığı filmin başrolünde oynayan Gupse Özay’ın eşiyle olan anları, gala gecesine damga vuran olay haline geldi.

g.webp

ALKIŞLAR VE ÖPÜCÜKLERLE KUTLANDI

Geçtiğimiz yıl kızı Jan Asya’yı dünyaya getiren, Barış Arduç ile birlikte ebeveynliğe adım atan Gupse Özay, bebeğini büyütürken yaşadığı zorluklardan yola çıkarak yazdığı Lohusa filminin senaryosuyla büyük ilgi topladı. Filmde başrolde bulunan Gupse Özay’a Onur Gürçay eşlik etti.

fdgf.webp

“Görümce”, “Deliha”, “Eltilerin Savaşı” filmleriyle daha önce de büyük bir kitle oluşturan Özay, yeni filmi Lohusa ile gündeme gelmeye hazırlanıyor.

Gala gecesinde salondan yoğun alkış alan Özay, tebriklerin en özelini eşi Barış Arduç’tan aldı. Arduç, filmin sonunda eşini öpücüklere boğmasıyla romantik anlara imza attı.

bb.webp

Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü yaptığı konuşmayla filmin ortaya çıkmasına dolaylı yoldan katkısı bulunan Gupse Özay ve Barış Arduç’un kızları Jan Asya’ya teşekkürlerini gönderdi. Film, 19 Ocak'ta vizyona giriyor.

5f22519f18c7732344d30980.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.