Buzdolabından çocuk cesedi çıktı

Buzdolabından çocuk cesedi çıktı
İstanbul'da bir işyerindeki depoda buzdolabından 15 yaşında bir erkek cesedi bulundu.

Maltepe'de bulunan bir atık toplama merkezinde buzdolabında 15 yaşında bir gence ait ceset bulundu. Gencin yabancı uyruklu olduğu belirtildi.

Çevrede yaşayan vatandaşlar bir süredir defodan gelen kötü kokudan rahatsız olarak ihbarda bulundu. Vatandaşların ihbarı ise bir vahşeti ortaya çıkardı.

buzdolabindan3.jpg

Olay, geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Maltepe Füsun Sokak üzerindeki atık toplama merkezinde gerçekleşti. Verilen bilgiye göre, daha önce öldürüldüğü belirlenen bir çocuğun bedeni buzdolabına konulmuş halde bulundu.

buzdolabindan2.jpg

Yaşanan vahşeti vatandaşların ihbarı ortaya çıkardı. Şikayet gelen atık toplama alanını inceleyen polis buzdolabını açtıklarında bir cesetle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda gencin daha önce öldürüldüğü ve sonradan buraya taşındığı belirlendi.

Polisin yaptığı araştırma sonucunda ise çocuğun 15 yaşında olduğu ve yabancı uyruklu olduğu ortaya çıktı. Nimetullah isimli gencin cansız bedeninin günlerdir buzdolabında tutulduğu anlaşıldı. Polis ekiplerinin incelemelerini tamamlamalarının ardından ceset cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis cinayetle ilgili soruşturma açtı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.