Sadece arkadaş ortamının en zekileri 10 saniyede çözebiliyor 'İki görsel arasındaki 3 fark nerede'

Sadece arkadaş ortamının en zekileri 10 saniyede çözebiliyor 'İki görsel arasındaki 3 fark nerede'
Zeka seviyenizi ölçebileceğiniz optik illüzyon testinde iki görsel arasındaki 3 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?

İki görsel arasındaki farkların bulunduğu QI testleri, internet ortamındaki en çok sevilen testlerdendir. Çocuk büyük demeden herkes bu testleri keyifle çözmeye çalışır. Ayrıca bu tür testlerin geçmişi de çok eskiye dayanır. Sadece internet ortamında değil, geçmişte basılı gazetelerdeki bulmaca köşelerinde bulunan bu testler, her dönem seviliyor.

Zeka puanınızı aşağı yukarı test etmek ve arkadaşlarınızla küçük iddialaşmalarınızda kullanmak için iki görsel arasındaki farkları bulma oyununu oynayabilirsiniz. Sizin için bu tür testlerden bir tane paylaşarak katkı sağlamak istedik.

kadin-el-arabasi-a5le.webp

Görselde el arabası taşıyan ve ıslık çalan bir kadın bulunuyor. İki görsel arasında tam 3 fark bulunuyor. Detaylarda saklı bu farkları bulabilir misiniz?

İki görsel arasındaki farkları 10 saniyede bulup bitiren kişiler en yüksek IQ puanına sahip kişiler olarak geçiyor. O halde saniye tutmaya başlayın ve görsele dikkatlice göz atın.

kadin-el-arabasi-a5le.webp

3 FARKI BULABİLDİNİZ Mİ?

İki görsel arasında sadece 3 küçük fark bulunuyor. Bu farklar detaylarda gizli olduğu için bulmak biraz zor olabilir. Ancak 10 saniyeden daha uzun sürede de bulabilirsiniz.

O halde üzülmeyin, çünkü 10 saniye içinde farkları bulanların sayısı epey az. Siz muhtemelen çoğunluğun arasında yer alıyorsunuz. Ancak yine de görsellerdeki farkları bulma konusunda inatlaşıyorsanız ve hala bulamadıysanız ipuçlarına ihtiyacınız olabilir.

BİRKAÇ İPUCU

Fark bulma oyunlarında hırs iyi bir konu değildir. Tamamen keyif almak amaçlanır. Ancak kafa karışıklığı yaşıyorsanız detaylar iyi gizlenmiş olabilir.

Bu görselde kadının kol bölgesinde, öndeki çuvalın üzerinde, gerideki çuvalın düğümünde farkları görebilirsiniz.

Aradaki üç farkı görsel olarak görmek isteyenlere cevap aşağıda…

GÖRSELİN CEVABI

Üç fark işte buralarda bulunuyor.

kadi-el-arabasi-lvy2.webp

Dikkatli gözlerden kaçamayan bu detayı siz kaç saniyede bulabildiniz?

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.