Araba anahtarını 9 saniyede bulacak zeki kişi aranıyor 'Bu testi sadece çok dikkatli dâhiler çözdü'

Araba anahtarını 9 saniyede bulacak zeki kişi aranıyor 'Bu testi sadece çok dikkatli dâhiler çözdü'
Zekanız araba anahtarını araçların arasında bulmak için yeteri kadar iyi mi? Sayılı kişiler 9 saniyede bulabiliyor.

Optik illüzyon testleri zekayı geliştirmeyi hedefleyen eğlenceli testlerdir. Bu tür testler, beynin hızlı çalışma özelliği sayesinde zihni çok kolay kandırabiliyorlar.

Bu görselde çok fazla araç ve ağaçlar bulunuyor. Bir de araba anahtarı var. Anahtarı 9 saniyede bulanlar dahi kişi olarak anılıyor. Çünkü sayılı kişiler bu testi geçebiliyor.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-11.jpg

GÖZLERİNİZ YETERİ KADAR KESKİN Mİ?

Dikkatli gözlem yeteneği, becerilerinizi açığa çıkarır ve optik testleri geçebilmenizi sağlar. İnternette çok fazla zaman geçiren kişilerin optik illüzyonları sevdikleri de bir gerçektir. Eğer kendinizi bir zeka ve dikkat testine sokmak istiyorsanız, bu görselle kendinizi test etmeniz mümkün.

Optik illüzyon testleri, odaklanma becerilerinizi ortaya koymakla kalmaz, aynı zamanda odaklanma gücünüzü artırır. Odak problemi çeken, konsantre olmakta zorlanan kişilerdenseniz, bu test size çare olacak. O halde görseli incelemeye başlayın.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-11.jpg

Araçların arasındaki ağaçlar ve çeşitli cisimler arasında bir de araba anahtarı bulunuyor. iCompario tarafından oluşturulan görseldeki anahtarı bulabilirseniz, üstelik bunu saniyeler içinde yaparsanız gerçek bir dahi sayılıyorsunuz.

Peki, arabanın anahtarı nerede? Bu detayı görebildiniz mi?

Eğer hala bulamadıysanız ipucuna ihtiyacınız olabilir.

ANAHTAR NEREDE?

Görseldeki araba anahtarı oldukça iyi gizlenmiş durumda. Ancak bulabilmek için iyi odaklanmak gerekiyor. Peki, bulabildiniz mi? Görseli bir kez daha izleyin. Gözlem becerisi yüksek olanlar şıp diye bulabiliyor ancak biraz dikkatiniz zayıfsa, kolay göremeyebilirsiniz. Üstelik bu çok normaldir. Sadece biraz ipucuna ihtiyacınız olabilir.

Araba anahtarını bulabilmek için sağ değil sol tarafa bakmalısınız. Görselin sol tarafında bir yerlerde anahtar bulunuyor. Dikkatinizi toplayın ve görsele bakın.

Renkli arabaların içerisinde bulunan anahtarı görebildiniz mi?

TESTİN CEVABI

Eğer hala bulamadıysanız çözümü gördüğünüzde aslında testin basit olduğunu ancak beynimizin bize gözlerimiz aracılığıyla oyun oynadığını fark edeceksiniz.

Arabanın anahtarı kamyonetin vincinde asılı bir şekilde duruyor. İşte çözüm:

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-12.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.