Eski mobilyanızı yeni gibi gösteriyor' Bu malzemeyi kullanırsanız..'

Eski mobilyanızı yeni gibi gösteriyor' Bu malzemeyi kullanırsanız..'
Severek aldığınız mobilyaların kullanım ömrü bazen beklediğiniz kadar uzun olmuyor. Yenilemek için masraf etmektense yenisini almak daha cazip geliyor fakat yenilemenin ekonomik ve pratik bir yolu var.

Evinizin en önemli aksesuarı mobilyalarınızdır. Doğru bir mobilya seçimi bir evi olduğundan daha geniş ve ferah gösterirken yanlış bir mobilya seçimi de evinizi olduğundan daha dar planlı ve kasvetli gösterir.Bütün bunların yanısıra evinize aldığınız ve karakterinizi taşıyan en önemli parçalardır.

BÜTÇENİZ SARSILMAK ZORUNDA DEĞİL

Dolasıyla kullanım ömürleri dolduğunda onlardan hemen kurtulmak istemeyebilirsiniz. Yenilemekte sandığınızdan daha masraflı olabilir ancak bu masrafları minimuma indirecek her evde bulunan gayet pratik bir malzeme ile mobilyanızı yenileme işini neredeyse bedavaya getirmek mümkün! İşte o mucizevi malzeme....

TEK MALZEME KESİN ÇÖZÜM

Mobilyalar, sıklıkla çizikler ve lekelerin oluştuğu ve sıklıkla çevresel etkenlere bağlı olarak çeşitli hasarlar ortaya çıkabilir. Bunun için de çözüm vazelinden geçiyor. Düzenli olarak lekelerin veya çiziklerin olduğu bölgeye sürerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.